Telo

DUGO JE NISMO VIDELI, KAD SE POJAVILA ODUZIMA DAH: Pevačica u malenom teksasu mami sve poglede, svi gledaju u OVO (FOTO)

Povratak na javnu scene na najlepši način?

08.09.2024 15:15

DUGO JE NISMO VIDELI, KAD SE POJAVILA ODUZIMA DAH: Pevačica u malenom teksasu mami sve poglede, svi gledaju u OVO (FOTO)
Instagram/kostovjelena

U najstrožoj tajnosti pre osam godina udala se Jelena Kostov za svog izabranika, pripadnika žandarmerije Miljana Vukovića i sa njim je dobila sina Miliju, a kasnije i ćerku Milu. Venčanje je obavljeno u tajnosti, a od tada par je u skladnom braku. Jelena je zaprošena 2014. godine, pre deset godina. Samo venčanje Jelena je uspela da sakrije kako ne bi bilo medijski ispraćeno. Ona je tada uzela muževljevo prezime.

Sa partnerom ima dvoje dece, i posvećena je majka. Na svom Instagram nalogu nekada deli fotografije iz porodičnih albuma i prikazuje kako njena porodica živi. Svaki momenat koristi da bude sa decom i u tome očigledno uživa. Brine se o njima i svakodnevno ih vaspitava, a inače njena deca su još uvek mala. Zapravo, sin Milija ima osam godina, a ćerka Mila ima dve godine.

Jelena Kostov se poslednjih godina posvetila deci, a na televiziji nismo imali priliku da je viđamo tako često. Ipak, nije se povukla sa malih ekrana, a oduvek je važila za jednu od pevačica koje biraju način na koji će se predstavljati publici.

Sada, podelila je novu fotografiju na mrežama, a malo je reći da pevačica blista!

- Bravo!

- Prelepa!

- Kraljice!

- Rečima se ne može opisati, ti si neverovatna, gde god da se slikaš to je to! - samo su neki od mnogobrojnih komentara ispod njene poslednje objave koju je podelila na Instagramu.

Inače, ona na ruci nosi torbu luksuznog brenda zbog čega nismo mogli, a da je ne primetimo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)