Telo

VOZIM 120 TAMO GDE JE OGRANIČENJE 60 ZBOG NJEGA: Žene vape od želje da ih ovaj zgodni policajac uhapsi! Jasno je i zašto

Devan Koks iz Afrike, privukao je veliku pažnju lepšeg pola svojom atraktivnom pojavom.

18.07.2024 10:44

VOZIM 120 TAMO GDE JE OGRANIČENJE 60 ZBOG NJEGA: Žene vape od želje da ih ovaj zgodni policajac uhapsi! Jasno je i zašto
printscreen/tik tok

Jedan od najs***ipilnijih policajaca živi u Južnoj Africi. Devan Koks je iz Istočnog Londona i u žiži javnosti došao je svojim atraktivnim izgledom, "zapaljivim" selfijima na koje žene na društvenim mrežama nisu ostale ravnodušne. 

Iako mnogi od nas drhte pri samom pogledu na službeno lice u policijskoj uniformi, ovaj muškarac je sigurno da bi razoružao svaku ženu. Mladi policajac je u jedinici za hitne intervencije, a sudeći po fotografijama koje deli na Facebook-u i TikToku, izgleda neverovatno. 

Devan je atraktivne fotografije ranije mnogo više delio, a sada mu je navodno zabranjeno da na taj način promoviše svoju profesiju jer kako su rekli iz njegove firme, krši pravila svoje struke objavljujući s***i fotografije iz kupatila u policijskoj uniformi, prenosi City Press.

Iako na njegovim profilima nema mnogo fotografija, postoji nekoliko koje je dovoljno pogledati i prosuditi zbog čega žene padaju u nesvest zbog Devana Koksa. Osim njegovih objava, društvenim mrežama kruže i objave drugih žena koje preuzimaju njegove fotografije i komentarišu ga sa oduševljenjem. Lepo lice, definisani trbušnjaci i atraktivno telo, su ono što najviše krasi ovog mladog policajca.

Mnoge žene su videvši Koksa, priznale kako bi želele da ih on uhapsi i da bi "priznale krivicu" čak i da je nema. Nakon jedne svoje fotografije, on je postao senzacija na društvenim mrežama a žene su ga otvoreno muvale.

- Koji zakon treba da prekršim da te pošalju da me uhapsiš gospodine?

- Sve što ću reći je da vozim 120 tamo gde je ograničenje 60.

- U opasnosti sam!

- Selim se u Kejptaun.

- Uhapsi me, molim te - bili su neki od komentara.

I dok mladi policajac uživa u svojoj popularnosti, ponude za brak i vezu samo pljušte i žene ga ne ostavljaju na miru.

@likaloeloe When your #fyp is blowing up with pictures of #devancox OMG! I'm moving to #eastlondon #saps @SAPS #hotpoliceofficer #Meme #MemeCut #CapCut ♬ original sound - Lieks

Kada ga je jedna radio stanica pozvala u emisiju shvativši da je postao popularan među ženama, Koks je jasno dao do znanja da on nije model i da predano radi svoj posao, a da mu je prioritet da spasava živote. On je ranije za neke medije priznao kako se godinama borio da dobije posao u policiji, a kasnije su iz te službe rekli da mu je zabranjeno da daje izjave medijima jer je prekršio uputstva kojima se navodi da se policajci ne fotografišu u uniformama za društvene mreže.

To Devana ipak nije sprečilo da nastavi svoju misiju i da slama ženska srca svojim izvajanim telom i lepim izgledom u nekoj drugoj odeći.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)