Telo

BILA JE ODUŠEVLJENA ŠTO JOJ JE ĆERKA DOŠLA NA VIKEND: Vežbala tetoviranje na njoj, evo šta je na kraju ispalo! (FOTO)

Mama želi da postane tatu umetnica.

17.07.2024 20:00

BILA JE ODUŠEVLJENA ŠTO JOJ JE ĆERKA DOŠLA NA VIKEND: Vežbala tetoviranje na njoj, evo šta je na kraju ispalo! (FOTO)
TikTok-billiejosprague

Bili Džo je Amerikanka koja želi da postane tatu umetnica. Ona je zapanjila javnost kada je objavila da je presrećna zbog posete ćerke. Naime, devojka je punoletna, a navodno je želela da njena mama baš na njoj izvešta kako da radi tetovaže.  

Vežbala tetoviranje na ćerki

Ova vest izazvala je burne reakcije nakon što je na društvenim mrežama ova žena ponosno podelila svoje najnovije radove i to na ćerki. 

- Prošlog vikenda sam puno vežbala tetoviranje, zahvaljujući poseti moje ćerke - pisalo je u opisu fotografija, a o tome je pisao i The Sun.

TikTok-billiejosprague

 

Iako je nena ćerka punoletna i svesno je pristala na tetoviranje, sami crteži su zaprepastili ljude. Naime, prva tetovaža bila je veliki natpis na njenoj nadlaktici u vidu velikog crvenog slova W i 3D krila. Sledeća je bila na vratu ove devojke i prikazivala je dve crne ptice koje se dodiruju dok leteći drže svoje kaveze, logo rock grupe Hollywood Undead.

Glavni motivi likovi iz "Alise u zemlji čuda"

Ćerka je takođe ukrašena tetovažama Diznijeve junakinje Alise u zemlji čuda. Tako je tu mačak nezaboravnog osmeha, kao da je jezivi "kez" bio malo, pa je uz to dodat i njegov citat "Svi smo mi ovde ludi". 

Na desnom ručnom zglobu bio je tu i ludi šeširdžija uz natpis "Lud kao šeširdžija". Napravljeno je još mnogo sasvim nepovezanih tetovaža, pojedinih u vidu natpisa "mama i ćerka", a potom i pojedinačnih simbola, među kojima je i duh sa crvenim očima. Sve je delovalo razbacano, pretrpano i bez ikakve ideje. 

Naime, izgleda da je ova mama na telu svoje ćerke iscrtavala svaku moguću tetovažu koja joj je došla ruke, baš kao da ju je skicirala na papiru, pa dodavala po uglovima druge. Oni koji su videli fotografije nisu bili baš oduševljeni umećem ove majke. Usledilo je oko pola miliona pregleda i krajnje podeljeni komentari.

- Ne bih ti dao mene da tetoviraš!

- Zapravo uopšte nije loše, bravo mama!

- Tek sad sam shvatila da je moja tetovaža nikakva.

- Nisam oduševljena preciznošću, treba još mnogoooo vežbe.

- Samo nastavi da vežbaš i biće sve bolje!

- To srce zapravo uopšte nije loše!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)