Telo

MILICA PAVLOVIĆ U DOSAD NEVIĐENOM IZDANJU: Prorezi na stomaku, grudnjak ostavila kod kuće, šlicu nema kraja! (FOTO)

Zablistala na svadbi.

07.07.2024 16:40

MILICA PAVLOVIĆ U DOSAD NEVIĐENOM IZDANJU: Prorezi na stomaku, grudnjak ostavila kod kuće, šlicu nema kraja! (FOTO)
ATA images

Pevačica Milica Pavlović počela je da se bavi pevanjem pre 12 godina. Krenula je učestvovanjem u jednom takmičenju gde se i proslavila neverovatnom energijom. Od kada se pojavila na javnoj sceni priprema spotove i ozbiljno se bavi svojom karijerom, a pesme poput Pakleni Plan, Provereno, Alibi, Milimetar, Dominacija digle su je visoko. Osvojila je i nagradu na Oskaru popularnosti u Hrvatskoj za najbolji scenski nastup za pesmu Dominacija. Iako obično bude da oni koji su izuzetno uspešni teško stiču prijatelje, za ovu pevačicu to ne važi. Ona godinama oko sebe ima isti tim ljudi koji je podržavaju.

Prijatelja sa javne scene nema previše, ali reč je o probranim ljudima za koje bi Milica sve uradila. Upravo, ona je nedavno otišla u Crnu Goru na svadbu prijatelja sa mnogobrojnim osobama iz javnog sveta. Između ostalog sa njom je bila manekenka Mina Milutinović i njen partner, košarkaš Nemanja Nedović. Venčanje je upriličeno kod Stevana i Marije kako je Milica napisala, a njen stajling je očarao mnoge.
 


Dok je pozirala pored bazena, pevačica je pokazala svaki mišić na telu. Haljina koja više otkriva nego pokriva imala je proreze na stomaku i ispod grudi. Uz odelo ona je iskombinovala srebrnu torbicu i cipele. Takođe, pozirala je i sa mladencima, a izgleda da se pevačica opustila i odmorila nakon turneje Lav.

- Hvala vam što slavite sa nama - poručila je emotivna Milica mladencima na Instagramu.

Nakon njenih mnogobrojnih fotografija oglasili su se njeni fanovi kao i uvek oduševljeni.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)