Telo

KAD OVAJ POLICAJAC NAIĐE ŽENAMA KOLENA KLECAJU - ALI NE OD STRAHA: Da li je moguće da ovakav frajer hoda među smrtnicima?

Korpulentni policijski službenik ima dva miliona pratilaca na društvenim mrežama.

11.06.2024 17:20

KAD OVAJ POLICAJAC NAIĐE ŽENAMA KOLENA KLECAJU - ALI NE OD STRAHA: Da li je moguće da ovakav frajer hoda među smrtnicima?
Printscreen/TikTok/issam_talha

Dok ga muškarci pomalo ljubomorno gledaju, žene hipnotisano ispraćuju svaku njegovu objavu na TikToku dok čvrstim koracima gazi u policijskoj uniformi. Pred ovakvim policajcem bi svako zadrhtao, posebno žene. Ne samo što izgleda strogo i profesionalno, on je izuzetno visok i zgodan, a to mu svakodnevno poručuju žene širom sveta.

Isam Talha je poreklom Marokanac i pažnju korisnika TikToka privukao je svojim nesvakidašnjim objavama, pojavljujući se na službenoj dužnosti. Vrlo atraktivnog izgleda Isam je prikupio simpatije žena, ali i strahopoštovanje muškaraca svojom visinom koji priznaju da izgleda zapanjujuće, dok prolazi kroz vrata pognute glave.

Jedan od njegovih videa pregledan je čak 144 miliona puta dok on prolazi kroz neki podrum obučen u uniformu i sa fantomkom na licu. Video je sakupio 188.000 komentara, a ljudi su se pitali koliko je on visok, međutim marokanski policajac taj detalj nigde nije otkrio.

- Brat se takmiči sa Burž kalifom.

- Treba mi lično obezbeđenje.

- Da li je ovo filter ili realnost?

- Molim te oženi me...

- Ako on kaže da je nedelja, nedelja je.

Oduševljene žene nisu štedele komplimente na račun ovog muškarca, poručujući mu da je on sve o čemu sanjaju. Isam u svojim objavama često izlazi iz lifta, izgleda strogo i svojom pojavom ljudima koji ga sretnu stvara strah.

Iako su ga mnogi prozivali kako je samo sve dobro iscenirano i da je u pitanju "dobar ugao", a ne toliko njegova visina, Marokanac je par puta objavio video kako šeta među ljude. Iz snimka se može zaključiti da je vrlo visok, ali i kako su ga žene opisale - izuzetno zgodan i atraktivan, zbog čega su se našalile kako se ne bi bunile da budu "privedene".

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)