Telo

ŽENE SU POLUDELE ZA STIKER-NOKTIMA: Savršeno rešenje kad nemate vremena za odlazak u salon (VIDEO)

Trend koji će mnogi zavoleti

23.03.2024 16:39

ŽENE SU POLUDELE ZA STIKER-NOKTIMA: Savršeno rešenje kad nemate vremena za odlazak u salon (VIDEO)
Shutterstock

Lepo oblikovani i sređeni nokti odraz su urednosti svakog od nas. Različiti dizajni, nadogradnje i boje koje možemo da biramo u kozmetičkom salonu mame nas da počastimo sebe dobrim manikirom i pedikirom. Naravno, svaka od nas će potvrditi da mesečno to nije mala stavka u budžetu, ali kad je lepota u pitanju ništa nije skupo.

shutterstock.com

Mnoge žene posebnu pažnju posvećuju noktima, pa često odlaze u kozmetičke salone kako bi ih sredile

Posle popularnog ruskog i ukrajinskog pedikira i manikira, na tržištu se pojavila nova metoda ulepšavanja noktiju. Reč je o takozvanim stiker-noktima koji su izuzetno praktični. Iako na prvi pogled deluju kao nadogradnja i veštački nokti, radi se zapravo o kvalitetnim lepljivim noktima koji se lako nanose na nokatnu ploču i koji su vrlo praktični.

Za uredne nokte na nogama više ne morate da odlazite u kozmetički salon. Potrebno je samo da nabavite takozvane stiker-nokte i da ih postavite preko nokatnih ploča na nogama, a onda da sačekate malo da se stegnu i da ih oblikujete po želji. U snimku koji se pojavio na Instagramu pažnju dama privukli su upravo ovi nokti koji se vrlo lako nanose i koji izgledaju identično kao nadograđeni.

Mnogi smatraju da su stiker-nokti idealno rešenje ako nemate vremena ili para za odlazak u salon. Uz to, odaju utisak kao da ste negovali svoje nokte mesecima.

Ipak, stiker-nokti ne mogu da budu dugoročno rešenje - oni traju oko dve nedelje. Ovom praktičnom rešenju za brzinsko sređivanje noktiju na nogama žene su se posebno obradovale, a snimak je na Instagramu sakupio 1,2 miliona sviđanja.

 

 

- Ne mogu da verujem da se pretvara od stikera u tvrdi nokat sa sjajnim odsjajem.

- Šta??? Pa ja sam ovo tražila bukvalno čitavog života!

- Zastrašujuće... Možete li zamisliti kakve hemikalije oni koriste za ovo...

- Mogli su da koriste lepše stopalo za reklamu...

- Ko zna? Niko ne zna - bili su neki od komentara.

Mnoge dame su rekle kako je ovo sjajno rešenje za zauzete žene, pogotovo za majke koje su zaboravile da brinu o sebi nakon rođenja dece. Druge su se pitale na koji način se skidaju nokti, a autorka snimka je objasnila da se skidaju pomoću specijalnog ulja koji ide uz njih, te da se lako mogu zameniti drugim stikerom.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)