Telo

AMINA GODINAM NE NOSI DONJI VEŠ: Čak i na posao ide bez brushaltera, reakcija javnosti je neverovatna! (FOTO+VIDEO)

Ova žena ruši sve stereotipe i dosledna je u svojoj odluci.

15.02.2024 20:01

AMINA GODINAM NE NOSI DONJI VEŠ: Čak i na posao ide bez brushaltera, reakcija javnosti je neverovatna! (FOTO+VIDEO)
Tiktok-imeanuh

Amina je Tiktokerka koja je javno istakla svoju odluku da ne nosi brushalter, čak ni na svom poslu. Iako je ova odluka možda izazvala različite reakcije, poglede i razmišljanja, za Aminu, to je izbor koji promoviše "potpunu slobodu kretanja".

Tiktokerka ima veće grudi, pa je prinuđena da bira brushaltere sa dodatnim ojačanjem. Međutim, prednost je dala udobnosti, te je odlučila da se oslobodi donjeg veša, što je potez koji je iznenadio mnoge, posebno na njenom radnom mestu.

Ova devojka nije skrivala svoje zadovoljstvo ovim izborom u objavi na društvenim mrežama, ističući da je spremna da preuzme rizik i da podrži slobodu izbora u odevanju. Ova hrabra odluka privukla je pažnju i podršku mnogih, dok su drugi izrazili alternativna mišljenja, navodeći različite stavove o tome šta je prikladno na radnom mestu.

Iako se Amina suočila sa različitim reakcijama, ona ostaje istrajna u svojoj odluci i nastavlja da zagovara slobodu izbora i udobnost kao prioritete u oblačenju.

- Odlučila sam da se oprostim od nošenja brushaltera, čak i na mom “važnom poslu za odrasle devojke. Sve ovo je vredno zbog potpune slobode kretanja" - izjavila je ona, a o njoj je pisao i San.

 

 

Video je dobio 168.000 sviđanja i na stotine komentara, a dame su oberučke podržale Amininu odluku.

- Volim ovaj način razmišljanja. Zajedno to normalizujemo.

- Moj posao je doslovno stavio u kodeks oblačenja da moramo imati odgovarajuć veš.

- Mama mi je rekla da je to neprofesionalno, ali sam pitala koleginicu da li je primetila da ne nosim brus i rekla je ne.

- Najbolja stvar koja je proizašla iz karantina je što sam prestala da nosim brushaltere i nikada se više nisam osvrnula.

- Nisam nosila nijedan 5 godina i nikada više neću.

- Ako košulja loše stoji, samo nabacim kardigan i briga me.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)