Telo

KAKO DA MIRIŠETE BOŽANSTVENO CEO DAN: Dovoljna su 2 minuta dnevno, a miris neće nestati čak i kad se oznojite! (VIDEO)

Različiti komentari samo su se nizali na viralni snimak ove devojke.

01.01.2024 17:20

KAKO DA MIRIŠETE BOŽANSTVENO CEO DAN: Dovoljna su 2 minuta dnevno, a miris neće nestati čak i kad se oznojite! (VIDEO)
Tiktok/marisa

Na društvenim mrežama moguće je naći savete za sve i svašta. Između ostaloj jedna tiktokerka po imenu Melisa podelila je savet kako da božanstveno mirišete ceo dan čak i kad se oznojite. Njeni saveti su postali viralni, a snimak postavljen na Tik Toku pregledan je 4, 4 miliona puta. 

 

 

Iste mirisne note

Kako je u snimku objasnila Marisa ključ je korišćenju proizvoda sa istim mirisnim notama koje ćete nanositi slojevito. To praktično znači da vaš gel za tuširanje, ulje, losion za telo, dezodorans i parfem moraju da imaju istu mirisnu notu. Ako volite mošus uvek birtajte proizvode sa tom notom ili recimo citrusne mirise ako ste ljubitelji slatkastih voćnih parfema.

Prema rečima Melise za ovu rutinu vam je potrebno bukvalno dva minuta a omogućavama da božanstveno mirišete celog dana. Prema njenim rečima nakon tuširanja dok je koža još vlažna od kupanja treba naneti ulje ili losion za telo. Nakon toga se nanosi dezodorans sa istim mirisnim notama, a kao poslednji korak tu je vaš omiljeni parfem.

Marisa preporučuje upotrebu parfemskog ulja samo na mestima gde se nanosi parfem, kao što su zglobovi na rukama i bočni delovi vrata. Sve u svemu za ovo vam je potrebno 2 minuta.

Marisini saveti su izazvali veliko interesovanje na društvenim mrežama:

- Mrzim osećaj ulja, ali volim da mirišem dobro. A vanila mi je omiljena... hmm, možda bih trebalo da probam ovo.

- Ja se uvek zaglavim sa prvim korakom zato što negde uvek žurim i nemam vremena da utapkavam sredstvo u mokru kožu, pa čekam da se osuši i tako redom.

- Meni je sasvim dovoljan samo dobar dezodorans u stiku, parfeme ionako ne koristim.

- Treba mi ulje za telo sa mirisom karamele ili losion za telo. To mi je omiljeni miris ali nema proizvoda koji meni odgovaraju.

- Devojko, sve ovo što pričaš su gluposti. Dovoljni su sapun i voda. Ljudi koji se kupaju ne smrde čak i kad se oznoje. Važna je lična higijena sve ostalo je samo nadogradnja i davanje para na razne proizvode - bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)