Telo

POJAVILA SE U KLUBU, A ONDA JE DOŽIVELA ŠOK SCENU: Reagovalo je i obezbeđenje, svi su zanemeli kada je progovorila o agoniji koju je prošla (VIDEO)

Ispovest gojazne Influenserke iz Toronta obišla je ceo svet.

20.06.2023 16:01

POJAVILA SE U KLUBU, A ONDA JE DOŽIVELA ŠOK SCENU: Reagovalo je i obezbeđenje, svi su zanemeli kada je progovorila o agoniji koju je prošla (VIDEO)
tiktok/jamie.weisberg

Influenserka Džejmi Vajsberg (29) iz Toronta rekla je da je ocenjena na osnovu fizičkog izgleda i da su joj izbacivači i u jednom klubu napravili veliku neprijatnost.

Naime, u svojoj ispovesti za britanske medije govorila je o tome kako je odrastajući provela godine želeći da može da nosi slatku odeću poput drugih devojaka, a ne samo garderobu skrojenu za gojazne. Kako su modni brendovi nedavno proširili veličine odeće kako bi uključili sve tipove tela, Džejmini snovi su ostvareni.

tiktok/jamie.weisberg

Ispovest devojke koja se suočava sa neprijatnostima zbog svog izgleda

Ipak, ova TikTokerka i dalje se suočava sa zlim komentarima na društvenim mrežama, pa čak i tvrdi da doživljava i brojne neprijatnosti u noćnim izlascima.

- Nekoliko puta sam bila osramoćena zbog svog izgleda.Volela bih da mogu da kažem kako se to nikada nije dogodilo, ali lagala bih. Sećam se jednog trenutka kada me nisu pustili u klub, a kao izgovor koristili su da je to zbog onoga što sam nosila. Ali ono što sam obukla nije se razlikovalo od onoga što su nosili moji prijatelji. Prava razlika je u tome što su oni bili mršavi, a ja nisam. Na kraju, moje društvo je napustilo klub i morali smo da nađe neko drugo mesto. Ne mogu da lažem i kažem da nije bolelo ili da sam se osećala odgovornom što moji prijatelji nisu ušli - otkrila je Džejmi u svojoj ispovesti.

Ova devojka je i pored toga rešila da prigrli svoje telo i počela da svakodnevno objavljuje snimke na TikToku kako bi promovisala svoj izgled.

- Ali to nije moja krivica, to je način na koji se ophodimo prema ljudima na osnovu veličine tela, a to što smo u stanju da razumemo smanjilo je mnogo moje patnje - progovorila je Tiktokerka.

Iako ispod njenih objava ima brojnih negativnih komentara, sve je više onih koji je podržavaju i pružaju joj podršku u njenoj borbi da se gojazni ljudi ne osuđuju na osnovu svog izgleda.

- Ti si stena. Tvoj duh samo osvetljava sobu - 

- Ti si draga, obožavam te, druže -

- Uvek mi ulepšaš dan, volim tvoju stranicu - samo su neki od komentara podrške.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)