Telo

ČETKA, LIMUNOV SOK, VITAMIN E I RICINUSOVO ULJE: Mama troje dece, koju zovu "bombom TikToka", tvrdi da vam je samo ovo potrebno za zatezanje kože stomaka, evo i kako! (VIDEO)

Jedna Tiktokerka podelila je sa svojim pratiocima savete kako da izgledaju i do dve decenije mlađe.

15.02.2023 19:01

ČETKA, LIMUNOV SOK, VITAMIN E I RICINUSOVO ULJE: Mama troje dece, koju zovu "bombom TikToka", tvrdi da vam je samo ovo potrebno za zatezanje kože stomaka, evo i kako! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/bossbodylife

Mnogi se vode mišlju da se žene u trudnoći i nakon porođaja ulenje kada je u pitanju vođenje računa o ishrani, dok za treninge i nema toliko vremena. Ipak, ima onih koje će reći da je sve stvar volje i da je individualno da li će neka buduća mama jesti zdravo i biti aktivna onoliko koliko joj stanje dozvoljava. A da nije nužno izgledati zapušteno u tom periodu, naročito u "ozbiljnijim" godinama, pokazala je jedna mama koja je doživela neverovatnu transfomaciju i to nakon što je dobila decu, zbog čega je danas mnogi zovu "bombom TikToka". Brzo je posle porođaja postigla fantastičnu formu, bolju nego što ju je imala u dvadestim, i tako izazvala ogromnu pažnju na popularnoj društvenoj mreži. 

Tiktokerka je u jednoj od svojih objava pokazala zavidnu figuru i neverovatno mišićave noge, kao i isklesane trbušnjake. U opisu je napisala: "Dama starija od 40? Možemo biti seksi, osnažene i u formi. Ja sam u 40-im ali ljudi misle da sam u 20-im". 

Printscreen/Tiktok/bossbodylife

Zgodna mama je podelila savete za zategnutu kožu na stomaku

Ni nju viškovi nisu zaobišli nakon porođaja. Kako je otkrila, nakon prve bebe je dobila čak 27 kilograma. To je naravno dovelo do konstantnog umora i manjka energije, što je upravo na kraju presudolo da dođe u formu u kojoj je trenutno. 

Nesebično je podelila trikove kako da žene izgledaju što bolje i da se otarase opuštene kože, naročito na stomaku. Preporučila je korišćenje četke na tom delu tela, objasnivši da je neophodno njome četkati stomak nagore od dna prema vrhu. Pored toga, otkrila je da i limunov sok čini čuda za kožu, pa je rekla kako ga je najbolje koristiti pre nanošenja vitamina E i ricinusovog ulja. Tvrdi da joj je ta metoda, kao i redovno spavanje, pomoglo da smanji opuštenu kožu na stomaku nakon čak tri porođaja.

Da o svemu vodi računa kada je u pitanju izgled i da ne zanemaruje ni lice pokazala je otkrivši da koristi masku od belanaca kako bi smanjila fine bore oko usana i očiju i izbegla prerano starenje. Predlaže da se belance nanese nakon što se prethodno napravi rupica na ljusci jajeta i ono ocedi. Zatim se prstima utrlja u kožu i ostavi da odstoji 45 minuta. Bitno je za to vreme biti u ležećem položaju. 

Iako neki tvrde da im korišćenje belanca na kožu izaziva iritaciju, ta mama tvrdi da kod nje postiže pozitivne rezultate. 

Što se fizičkih aktivnosti tiče, kao i jačanja gluteusa, ona preporučuje vežbe poput iskoraka i "bugarskog" čučnja, koja se može izvesti podupiranjem stopala unazad na krevet ili neki drugi deo nameštaja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)