Telo

SVI SU ZANEMELI ZBOG ONOGA ŠTO JE OBUKLA KRALJICA OBLINA: Da li biste vi imali hrabrosti za ovako nešto? (FOTO/VIDEO)

Poznata influenserka koja se na TikToku predstavlja kao Džen otkrila je svoj pogled na nošenje odeće za koju bi mnogi možda rekli da ne "laska" njenoj figuri.

13.02.2023 17:01

SVI SU ZANEMELI ZBOG ONOGA ŠTO JE OBUKLA KRALJICA OBLINA: Da li biste vi imali hrabrosti za ovako nešto? (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Tiktok/jentherealfluencer

Pojam lepote ženskog tela menjao se mnogo puta kroz istoriju, ali čini se da su mršavije pripadnice nežnijeg pola već godinama unazad neprikosnoveno držale tu titulu, ističući da idealna figura treba da bude skladna i bez viška kilograma. Čini se, međutim, da je u poslednje vreme zavladala era prihvatanja tela u najautentičnijem obliku, pa su tako i obline ponovo počele da se vraćaju u modu. U skladu sa tim, na društvenim mrežama je sve više dama koje propagiraju prirodno žensko telo, radeći to s velikim samopouzdanjem i istovremeno ističući da vole sebe baš onakvima kakve jesu.

Jedna od njih je i Tiktokerka koja se na toj društvenoj mreži predstavlja kao Džen, a koja otvoreno priznaje da ima 93 kilograma. Ona svoje obline ponosno pokazuje pratiocima, smatrajući da su one njen adut, a ne nedostatak. 

Printscreen/Tiktok/jentherealfluencer

Tiktokerka je pokazala kako obline mogu odlično da izgledaju

Džen je iznela svoje mišljenje zašto pozitivno gleda na svoje telo i višak kilograma i pokazala kako je modelirala crni kombinezon bez rukava kako bi oblikovala figuru.

- Inače bih mrzela ovako nešto, ali sa oblinama je drugačije, osećam da što se više moje obline pokazuju, to bolje izgledam - rekla je Džen svojim pratiocima.

Ipak, pojedini među njima su primetili da Džen na snimcima uglavnom nosi odeću za oblikovanje tela, poput kombinezona, čime je dovela u pitanje otvoreno prikazivanje oblina onakvima kakve one zaista jesu. Ona je, međutim, i na to imala odgovor, navodeći da taj način prikazivanja tela daleko više laska svakoj figuri i da "nema ništa loše u blagim doradama". 

Za žene koje vode borbu sa naglašenim kukovima i bedrima Džen preporučuje upravo ovakav kombinezon, međutim, prikazala je i druge modele, želeći da dame izvuku suštinu toga koliko je takva odeća u stvari atraktivna za sve. 

Njeni pratioci nisu propustili priliku da podele mišljenje sa drugima o njenim idejama.

- O Bože, obožavam ovo! zaista je laskavo! -

- Božanstvena! -

- Kakav divan autfit! Ne bih mogla da ga navučem... ali ti možeš - 

- Plašim se da obučem kombinezon! -

- Izgledaš neverovatno! - komentarisali su oduševljeni korisnici mreže.

Džen je potpuno očarala svoje pratioce koji su joj zatražili informacije o odeći i gde je mogu nabaviti.

Inače, toj influenserki nije strano da nosi i šortseve i kratku atraktivnu odeću za koju često u svojim sadržajima daje savet kako je kombinovati i u kojim bojama da bi figura delovala što skladnije.

Ona isprobava i drugu odeću, poput trendi farmerki, kako bi pokazala damama s viškom kilograma šta je ono što treba da istaknu ili sakriju, a da jednako lepo izgledaju kao i osobe koje ne biju bitke s gojaznošću.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)