Šminka

"ŠTA SE DESILO S MONIKOM BELUČI"? Ovaj video izazvao je salve reakcija na mrežama! (VIDEO)

Monika Beluči je jedna od najlepših žena sveta pa nije ni čudo što je snimak s ovim licem izazvao toliko reakcija.

31.01.2023 11:01

"ŠTA SE DESILO S MONIKOM BELUČI"? Ovaj video izazvao je salve reakcija na mrežama! (VIDEO)
Printscreen/Tiktokt/kiisbeauty

Iako već gazi šestu deceniju, glumica Monika Beluči godinama važi za jednu od najatraktivnijih i najinspirativnijih žena sveta, budući da poseduje univerzalnu i svevremensku lepotu. Njen sofisticiran izgled je mnogima inspiracija, a žene širom sveta rado kopiraju njen stil šminkanja i oblačenja. Međutim, glumica nikad nije viđena s prekomernom šminkom jer joj ona očigledno nije ni potrebna. Tako je oduvek negovala svedeniji način šminkanja s naglašenim očima, a pune, senzualne usne bile su njen prepoznatljiv adut.

Međutim, jedan snimak je ovih dana izazvao salve reakcija na društvenim mrežama jer se na njemu pojavljuje Monika sa savršenom šminkom, ali i varijanta lica bez mejkapa. Mnoge je upravo to zbunilo, jer kada je bez šminke, Monika uopšte ne liči na pravu Moniku. Ljudi su, pak, ubrzo shvatili da nije reč o realnoj Belučijevoj, već ženi koja uspeva da se izuzetnom veštinom šminkanja bukvalno transformiše u čuvenu Italijanku.   

U pitanju je Tiktokerka koja je svojim pratiocima pokazala kako sve dame mogu da budu poput poznate filmske dive. Ona se u trenu pretvara u realnu Moniku Beluči.

Printscreen/Tiktok/kiisbeauty

Tiktokerka je pokazala savršenu transformaciju i kako neodoljivo podseća na italijansku glumicu

Devojka je počela s konturisanjem lica i nanošenjem podloge, a kasnije je prešla na iscrtavanje očiju. Baš onako kako italijanska glumica voli da ih šminka i okviruje, tako je i ona učinila, a na kraju je zalepila i veštačke trepavice. Dodala je diskretno rumenilo i sjaj za usne i time upotpunila atraktivan izgled. Crnu kosu je isfenirala i bila je spremna.

Pratioci su bili oduševljeni, pa nisu propustili priliku da iskomentarišu kako sjajno izgleda.

- Izgledaš poput nje -

- Predivna si -

- Vau! - 

- Na trenutak sam pomislila da je prava Monika! Bravo, devojko! - 

- Jedina razlika je što Moniki nisu potrebne te konture - komentarisale su žene ispod Tiktokerkine objave. 

Predložile su joj i druge transformacije poput Kajli Džener i Kim Kardašijan, jer joj to savršeno ide od ruke.

Inače, ta Tiktokerka pretežno snima tutorijale vezane za šminkanje. U jednoj od poslednjih objava je pokazala i kako izgleda bez šminke. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)