Moda

POTPUNO POGREŠNO NOSITE NOVE BRUSEVE! Evo šta je glavni problem!

Ebi Mekhejl, modni ekspert, otkrila je veoma važne činjenice o izboru i kupovini pravog brushaltera, koje mogu da interesuju svaku ženuz bez obzira na veličinu grudi.

28.04.2022 21:00

POTPUNO POGREŠNO NOSITE NOVE BRUSEVE! Evo šta je glavni problem!
Pixabay.com

Drage dame, bilo da imate male, prosečne ili velike grudi, sve znamo koliko je teško naći adekvatan brushalter.

Posebno veliki problem imaju dame s užim leđima, ali i one obdarenije koje žele da imaju grudnjak sa žicom, ali da ne bude napunjen.

Kakve grudi Srpkinje najčeće imaju

Pixabay.com

Žene naših podrčja imaju ili velike ili male grudi

U današnje vreme, imajući u vidu ponudu bruseva, žene imaju ili ogromne grudi, pa im nikakvi dodaci ne trebaju već samo prazne korpe, ili se pak smatra da one druge imaju toliko male grudi da je neophodno da imaju "push up" korpe, koje su više nego duplo veće i od njihovih prirodnih grudi.

S druge strane, tu je i problem dubine korpe. One su po pravilu pliće u najvećem broju, što znači da su uglavnom veličine A ili eventualno B.

pexels.com

Najveća želja mnogih žena su veće grudi!

Kada žene ipak shvate da ne mogu da podnesu bilo šta što ih steže i pritiska, spremne su da izdvoje i veću svotu novca za taj detalj koji se ni ne vidi ispod odeće, ali koji je i te kako važan.

Da li je on pravi?

Zato je bitno svaki grudnjak dobro isprobati i uveriti se da je baš on odgovarajući.  

Pixabay

Imajte strpljenja pri kupovini

Kada se brushalteri isprobavaju često se desi da je u leđima preširok, pa se često kači na onu "kukicu" koja je ili srednja ili po pravilu ona poslednja, treća.

To, međuim, znači da se, ukoliko u startu pri prvoj kupovini brus zakopčate na najuže mesto, on brže rastegnuti, pa će mu samim tim i rok trajanja biti kraći. A upravo zato i postoje tri kopče - namenjeno je da se grudnjak vremenom sužava u leđima kačenjem sve "daljih" kopči jer je očekivano da će se njegov pojas koji ide oko leđa rastezati što zbog nošenja, što zbog pranja. 

Stručnjaci smatraju da je to nešto najgore što možete da uradite pri kupovini.

Grešili ste svih ovih godina!

- Kada kupujete grudnjak, uvek je savet da birate onaj model gde ćete ga zakopčati prvom kopčicom, dakle onom na kojoj će vam brus biti "najširi". Ukoliko vam je u tom slučaju širok i ne drži vam grudi dobro, on nije za vas. Radi se o tome da se svakodnevnim nošenjem i pranjem u mašini brushalteri rastežu, tako da će vam vremenom ova kukica postati široka. Iz tog razloga, poželjno je da vremenom možete da je premestite sa prve po redu na srednju kukicu, a na kraju i na poslednju. Jer, zašto biste kupovali grudnjake koje biste prali na ruke da se ne bi rastezali, a sve znamo da se oni svakako šire - objašnjava Ebi Mekhejl, modni ekspert, a prenosi posrtal "The Sun".

Pixabay

Da li vam u redu stoji na najširoj kopči?

Ona dalje navodi da čim brushalter sa prve premestite na srednju kukicu, znajte da se on već rastegao i kada ga najzad premestite i na poslednju, tačnije, nekadašnju najužu kukicu, vreme je da kupite nov grudnjak.

- Ukoliko već u startu možete da zakopčate najužu kopču, probajte da spustite zakopčavanje na donji deo leđa jer postoji velika verovatnoća da ga zakopčavate previsoko - zaključila je ona još jednim savetom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)