Moda

STAJLING ZA IZLAZAK ZA KOJIM SU POLUDELE DEVOJKE ŠIROM SVETA! Da li biste vi nosile ovakve čizme?

Modni ukusi se razlikuju, ono što je za jedne vrhunska moda, drugima je kič. Ipak, postoje modni trendovi na koje niko ne ostaje ravnodušan i svako bi želeo da ih ponese kad bi kod sebe imao malo odvažnosti. Da li ste vi među hrabrima?

20.04.2022 17:00

STAJLING ZA IZLAZAK ZA KOJIM SU POLUDELE DEVOJKE ŠIROM SVETA! Da li biste vi nosile ovakve čizme?
shutterstock.com

Svi imaju svoj stil koji grade i dopunjuju, ali vole i eksperimentisanja. Ne postoji dama koja u svom cipelaru nema neke omiljene čizme, ali verujemo da ove koje vam u tekstu predstavljamo, još niste imale. Već par godina unazad čupava obuća, čizme, kao i neki detalj na obući su in i dame rado šetaju ovaj stil i u izlaske i kada su dnevne šetnje u pitanju.

Nataša Punavala je poznata po svojim trendi stajlinzima koje rado deli sa svojim pratiocima na Instagramu. Ova mlada preduzetnica i izvršni direktor Instituta za serum Indije vrlo je lepa i uspešna žena i njen stil koji odiše prefinjenim, ali i ekstravagantnim kombinacijama, verujemo da će mnoge žene iskopirati.   

Obučena u futurističkom stilu, sa svetlucavom resastom suknjom, belom majicom i čupavim roze čizmama, za kojima će mnoge žene poludeti, Nataša je i ovaj put dala domaći zadatak iz lepog i atraktivnog stajlinga za izlazak. Svoj autfit upotpunila je dugačkom jaknom u kombinaciji roze i crne boje i nosila je roze neobične naočare.

 

 

Ova dama je zanimljiva po odvažnim stalinzima na kojima dolazi do izražaja njena samouverenost, ali i kreativnost da iskombinuje i iznese najatraktivniju odeću.

 

                                                

Na njoj svaka odeća izgleda elegantno i prilično smelo, a to je učinila i sa nezaobilaznom crnom haljinom kojoj je dala dozu drskosti  sa lančićem koji se pruža preko golih otvorenih ramena na haljini.

 

 

Ova ikona stila voli ekstravaganciju i još jednom je predstavila futuristički stil obukavši srebrni kombinezon koji je istakao njenu skladnu i lepu figuru. Voli uglađene frizure i ne previše napadnu šminku, sem kad prilika tako zahteva.

 

 

Jednako je lepa i u tradicionalnoj indijskoj nošnji koju rado nosi na pojedinim događajima.

 

 

Pa drage dame,  verujemo da ćete među njenim predlozima sigurno pronaći neki svoj stil i nešto što biste ponele, kako bi bile atraktivne i zapažene.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)