Moda

SVE POZNATE DAME NOSE OVE KONTROVERZNE ČIZME! Da li biste se vi usudile da ih obujete?

Novi trend je veoma popoularan među poznatim ženama, kako u svetu, tako i kod nas.

16.03.2022 09:00

SVE POZNATE DAME NOSE OVE KONTROVERZNE ČIZME! Da li biste se vi usudile da ih obujete?
Srećna republika

Čizme preko kolena su ponovo u modi. Svi smo se pitali kada će retro čizme ponovo postati aktuelne, i vratiti se u modu kao što se vremenom sve manje ili više vraća. Njihov povratak je imao različitih varijanti. Bile su do kolena, pa su ih prekrivale, sezale preko kolena, dok su trenutno najaktuelnije upravo one koje dosežu do pola butina.

Ima ih raznih, kožnih, od skaja, prevrnute kože, dok se pripadnice estrade najčešće opredeljuju upravo za one lakirane i to u nekoj jarkoj boji, pink ili žutoj.

Što duže to bolje!

U Americi ih je proslavila Kim Kardašijan, Dua Lipa, Irina Šajk, dok su kod nas predstavnice tog stila pevačice Jelena Kraleuša i Maja Berović. Potom su sve dame sa estrade kao pomahnitale počele da se utrkuju koja će imati što duže čizme.

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

 

 

 

 

Čizme preko kolena kao ideal vitkosti

Skorije je naša nekadašnja predstavnica na Pesmi Evrovizije, Bojana Stamenov, koja je drastično smršala i to neverovatnih 70 kilograma za godinu dana, navela da će svoju liniju smatrati da je dovela do savršenstva onda kada bude uspela da uđe u čizme iznad kolena. Tako su ove čizme postale ideal lepote i zgodnog tela, budući da ih nose sve zgodne dame.

Od popularnih glumica, skorije je uočena Ema Votson koja je ponosno prošetala svoje Džimi Ču čizmice, čija je kolekcija gotovo planula. I marke koje su našoj zemlji na raspolaganju su poludele za ovim hitom jesenje/zimske sezone, a po svemu sudeći i prolećne, tako da su ih mnogi brednovi imali u ponudi i za naše dame, na čelu sa Maxmarom, Majkl Korbsom i ostalima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @magicemmawatson

 

Kako se vama sviđaju trenutno aktuelne čizmice ili čizmetine? Da li biste ih i vi rado prošetale gradom ili pak izdvojile za neke važne događaje?

 

Komentari (1)

Vasilija

19.03.2022 18:38

Sve poznate starlete, polugole cizme do du*eta a du** golo. Duplo minus dno, prave dame takve ne izlaze iz kuce.