Moda

LIDIJA VUKIĆEVIĆ BOMBA: Prošetala je providnu suknju, a onda okrenula leđa kameri, svima zastao dah od tog PRIZORA! (VIDEO)

Ljudi nisu mogli da odvoje pogled sa stajlinga za koji se glumica opredelila prilikom dodele prestižne nagrade Beogradski pobednik.

24.10.2024 17:20

LIDIJA VUKIĆEVIĆ BOMBA: Prošetala je providnu suknju, a onda okrenula leđa kameri, svima zastao dah od tog PRIZORA! (VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Lidija Vukićević (62) redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim mladolikim izgledom. Iako je zagazila u sedmu deceniju, izgleda barem upola mlađe. Na liniji, licu bez bora, bujnoj kovrdžavoj kosi i besprekornom stajlingu zavide joj i upola mlađe dame. 

Lidija je ovog puta primila još jednu nagradu, a za tu priliku opredelila se za unikatno izdanje, koje retko ko može da ponese. Suknja za koju se opredelila bila je veoma neobična, imala je sloj ravnog providnog čipkanog materijala, pa red lepršavih karnera. Model je pratio liniju tela, a prozirna čipka je dodavala dašak glamura, dok su karneri doprineli utisku flamenko stila.

Glumica ima nepogrešiv osećaj za modu, a to je dokazala i ovaj put. Uz ovu egzotičnu suknju ponela je duži strukirani crni sako, koji je bio zakopčan. Do izražaja je dolazio interesantan pojas koji je imao i elegantnu kopču, a koji je dodatno istakao Lidijin tanani struki. Ipak, svima je zastao dah kada se Lidija okrenula i kada providni deo njene suknje umalo nije otkrio deo njene pozadine. Ispod su se nazirale savršeno izvajane noge dok je Lidija zanosno koračala crvenim tepihom.  

Od nakita je ponela upečatljive masivne narukvice u boji zlata, koje je stavila preko rukava sakoa. Bujnu dugu kovrdžavu kosu, koja je oduvek bila njen zaštitni znak, pustila je da pada preko ramena, dok je pozirala s nagradom Beogradskog pobednika i uz Željka Mitrovića, vlasnika Pink televizije.

- Za mene je uspeh... savladavanje prepreka u dosadašnjim godinama rada. Hvala, Beograde. Beogradski pobednik - dodala je ona u opisu snimka. 

Video je u kratkom roku naišao na salvu pohvala na račun glumice.

- Svetsko, a naše! Kraljica bila, kraljica ostala. 

- Lepota od žene. 

- Bravo! Predivna, kao i uvek. 

- Kraljice najlepša. 

- U prave ruke, čestitam draga Lidija, Vi ste sami po sebi pobednik i životni uspeh, a nagrade su samo potvrda. 

- Bravo, posebna! Najlepša među zvezdama. 

- Anđeo mili, pa bravo - ređale su se reakcije oduševljenja. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)