Moda

SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA OBUKAO ZLATNU ULTRA MINI SUKNJU I SVE JE STALO: Zvecka potpeticama i ne mari za vaše poglede

Evo kako se sin Medžika Džonsona prošetao u javnosti.

18.09.2024 10:00

SIN SLAVNOG KOŠARKAŠA OBUKAO ZLATNU ULTRA MINI SUKNJU I SVE JE STALO: Zvecka potpeticama i ne mari za vaše poglede
Profimedia

Ej Džej Džonson, sin legendarne košarkaške zvezde Medžika Džonsona, ponovo je izazvao pažnju medija svojim nesvakidašnjim modnim izborima dok je šetao ulicama Portofina. Ovaj 32-godišnjak, poznat po svom učešću u rijalitiju "Rich Kids of Beverly Hills", već dugo je sinonim za hrabre i inovativne modne kombinacije.

Profimedia

Ej Džen Džonson u Portofinu

Na njegovom poslednjem izlasku, Ej Džej je nosio raskopčanu belu košulju u kombinaciji sa ultra mini suknjom u metalik zlatnoj boji, čime je još jednom potvrdio svoj neobični stil.

U skladu s zlatnim detaljima, istaknuo je Dior Saddle torbicu, koja se savršeno uklopila s ostatkom njegove odevne kombinacije. Dodatno, odlučio se za sandale sa mocart petom, čime je zaokružio svoj flambantan izgled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_)

Ej Džej je poznat po svojoj sklonosti ženstvenim komadima garderobe, često birajući dekoltirane haljine s prorezima, šljokičaste suknje i kratke šortseve. Njegovi modni izbori često su dopunjeni sjajnim dodacima i šminkom, što ga čini jedinstvenim izrazom savremenog stila. Dok su mnogi mediji spekulisali o njegovom seksualnom identitetu zbog njegovog načina oblačenja, a nedavno je u intervjuu za E! News odlučio da razjasni situaciju.

- Volim sebe baš takvog kakvog jesam. Srećan sam i jako zadovoljan sa sobom. Uvek sam govorio da ako se neko ne oseća dobro u svom telu, treba nešto da uradi povodom toga. Ja ne osećam kao da se nalazim u pogrešnom telu. Osećam da je ovo telo u kojem trebam biti. Ne osećam želju za promenom. Siguran sam u ono što želim sto posto. Volim svoje telo i osećam se ugodno u vlastitoj koži, izjavio je čime je stao na kraj svim spekulacijama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_)

Ej Džej Džonson nastavlja da bude relevantna figura u društvenim i modnim krugovima, izazivajući inspiraciju i rasprave svuda gde se pojavi. Njegov smisao za stil, kao i otvorenost o svom identitetu, čine ga jedinstvenim i hrabrim u svetu mode i zabave.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)