Moda

POZADINU NAKITILA KRISTALIMA I MREŽOM, GOLA ZADNJICA VRIŠTI NA PRESTIŽNOM DOGAĐAJU: Pevačici popustile kočnice (FOTO)

Rijana došla u donjem vešu.

07.09.2024 18:31

POZADINU NAKITILA KRISTALIMA I MREŽOM, GOLA ZADNJICA VRIŠTI NA PRESTIŽNOM DOGAĐAJU: Pevačici popustile kočnice (FOTO)
Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Rijana pojavila se na Nedelji mode u Njujorku i zasenila sve. Muzička superzvezda koja ima 36 godina, napravila je iznenađujući nastup na reviji brenda Alaïa na Menhetnu. Prema Vogu, ona je odložila početak revije za više od pola sata, jer je dolazila direktno sa dodele nagrada za modnu industriju Daily Front Row’s Fashion Media.

Zasijala je u posebnoj kristalnoj kreaciji luksuznog brenda, držeći sjajni šal blizu svog korseta, a potom je zauzela svoje mesto na prvom spratu pre nego što su manekenke krenule niz dugu modnu pistu. Francuska modna kuća, najpoznatija po svojim omiljenim baletankama od mrežastog materijala, završila je prvi zvanični dan NYFW spektakularnom revijom, a među poznatim ličnostima u prvom redu sedele su Linda Evangelista, dok su Kendal Džener i Vitorija Ćereti prošetale čuvenim muzejskim rampama pretvorenim u pistu.

Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Rijana u donjem vešu na Nedelji mode u Njujorku

Haljina koju je Rijana ponela je izuzetno provokativna, ali sa stilom. Deluje skupo i luksuzno, ali ne moze da se zanemari detalj da joj se vidi cela pozadina. Kada se okrenula, bilo je jasno da je Rijana u tangama i da joj se cela zadnjica vidi.

Uz ovu neobičnu kreaciju koju je ponela ide i ne tako svakidašnja obuća. Bele sandale, sastoje se od više kaiševa koje se završavaju malo ispod kolena. Kanapi od cipela takođe su bili ukrašeni perlicama, te nije u pitanju samo jednostavan par sandala.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)