Moda

GOLA LEĐA, OD BRUSHALTERA NI TRAGA - OPUSTILA SE RAĐENOVA ŽENA: Šlic do zadnjice, Milica izbacila vitku nogu (FOTO)

Nikada bolje nije izgledala.

06.09.2024 20:15

GOLA LEĐA, OD BRUSHALTERA NI TRAGA - OPUSTILA SE RAĐENOVA ŽENA: Šlic do zadnjice, Milica izbacila vitku nogu (FOTO)
Instagram/_milica_radjen

Supruga bivšeg vateproliste Nikole Rađena, pevačica Milica Rađen često je aktivna na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, Nikola je pre Milice deceniju bio u braku sa pevačicom Anom Kokić sa kojom ima dve ćerke, Teu i Ninu, a razveli su se pre pet godina. Nakon razvoda, nastavili su zajedničkim snagama da brinu o naslednicama, a Nikola je kasnije uplovio vezu sa Milicom, a onda i dobio sina Alekseja.

Milica je izuzetno atraktivna, te to i prikazuje na društvenim mrežama. Pozira u atraktivnim komadima garderobe koji joj stoje kao saliveni. Ovoga puta, ona je pozirala u uskoj crnoj, cvetnoj haljini sa golim leđima. Nismo mogli, a da ne primetmo šlic koji je doslovno do zadnjice. Vitke noge su u prvom planu, ali i Miličina neosporna lepota. Ona je fotografiju podelila na Instagramu. Iako mnoge izbegavaju visoke potpetice jer su neudobne, Milici to ne smeta. Sandale bež boje na štiklu dodatnu su joj izdužile noge.

Ova fotografija je nedavno objavljana, ali nekoliko lepih komentara nije izostalo.

Pre dve godine, Milica je zvanično postala izabranica Nikole Rađane. "Da" su izgovorili u Hramu Svetog Save, a potom je usledilo slavlje koje je upriličeno u restoranu za najužu porodicu i prijatelje. Mlada je blistala u uskoj beloj haljini. Tada, Milica je bila u poodmakloj trudnoći. U novembru ove godine, oni će slaviti dve godine braka. Inače, oni su se u novembru 2022. godine prvo venčali u crkvi i proslavili su sa najbližima, a mesec kasnije su upriličili slavlje za veći krug ljudi.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)