Moda

ANASTASIJINU HALJINU MORA DA IMA SVAKA ŽENA: Zbog jednog će vas svi primetiti, a da vidite šta radi u bazenu u njoj

Zna da iznese svaki komad.

23.08.2024 07:30

ANASTASIJINU HALJINU MORA DA IMA SVAKA ŽENA: Zbog jednog će vas svi primetiti, a da vidite šta radi u bazenu u njoj
instagram-raznatovicanastasija

Pevačica Anastasija Ražnatović ima istančan modni ukus kojim može da se pohvali. Ovog leta ona je u više navrata nosila autentične komade koje možete da pazarite i na pristupačim mestima. U pitanju su zanimljivi dezeni, pogodni za leto, koji će vam se sigurno dopasti. Savršena letnja varijanta je kako za šetnju tako i za neke svečanije događaje poput svadbe ili nekog slavlja.

U jednoj objavi na društvenoj mreži Instagram, Anastasija nosi haljinu neobičnih boja. U pitanju je kombinacija roze, crvene i narandžaste. Hajina je strukirana, a onda se širi i lagana je za leto. Kosu je pustila da pada niz leđa. Pozirala je na bazenu, a noge je spustila u vodu. Nije poznato kog je brenda pomenuta haljina, ali zasigurno da nešto ovako zanimljivo možete pronaći u pristupačnim radnjama. Poznato je da Anastasija ne mera koji je brend u pitanju te često iskombinuje skup komad, sa nekim jeftinim.

Slavne dame, ali i mnogobrojni korisnici društvene mreže Instagram su podelili svoje komentare i napisali joj:

- Sijaš - poručila joj je pevačica Milica Todorović.

Zanimljivo je da u komentarima ima mnogo osoba koje su upisane na Instagramu kao Anastasija Gudelj, a očigledno su u pitanju fanovi slavne pevačice koji joj se dive. Emotikonima su izrazili oduševljenje njenom odevnom kombinacijom za svaku priliku.

- Najlepša.

- Prelepa.

- Presavršena.

- Prelepotica - pisali su joj obožavaoci ispod fotografije.

Da li vam se dopada stajling mlade pevačice?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)