Moda

KADA JELENA ĐOKOVIĆ NE PITA ŠTA KOŠTA TO IZGLEDA OVAKO! Obučena po poslednjoj modi, od cene boli glava - ODLEPIĆETE

Na novim fotografijama se vidi da je damski stil ono što je izdvaja.

06.09.2024 12:10

KADA JELENA ĐOKOVIĆ NE PITA ŠTA KOŠTA TO IZGLEDA OVAKO! Obučena po poslednjoj modi, od cene boli glava - ODLEPIĆETE
ST/Dragan Kadić

Supruga tenisera Novaka Đokovića, Jelena, važi za osobu koja se vodi onim čuvenim "manje je više". Nikada se ne šminka previše, ten joj izgleda sveže, nije natečena, a od šminke koristi samo minimalno. Bilo da je u pitanju veliki događaj ili neka opuštena varijanta, ona je dosledna sebi.

Jelena Đoković je nastavila stopama svog slavnog supruga te je i ona pozirala za jedan popularan časopis. U pitanju je jedan modni editorijal popularnog časopisa gde ne mogu baš svi da se pojave. Stoga, ne čudi da je odabir pao baš na Jelenu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Adria (@vogue.adria)

Ona je na svom Instagram nalogu podelila fotografije sa profesionalnog slikanja, a isto je učinio i poznati časopis. Jelena je pozirala u nekoliko odevnih kombinacija, uključujući kožni kaput i bež mantil. Primećujemo, Jelena na fotografijama izgleda mnogo svežije, a osmeh nije skidala sa lica.

Bež joj stoji kao salivena, a na sebi je imala luksuzne komade. Bež pantalone dubokog struka marke Dior i iste boje mantil marke Prada. Na sebi je imala još detalja poput braon kaiša, a primećujemo da ovaj put nije želela da ističe i nakit.

Ovi komadi, ne samo da su skupi, već se i odlično kombinuju uz preostalu garderobu jer su neupadljivih boja. Učuiniće da vam bude udobno, ali istovremeno da izgledate elegantno. Pantalone i kaput poput Jeleninih svakoj kombinaciji daju pečat, bilo da se nose uz visoke štikle ili patike.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)