Moda

JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA ŠTA JE ELEGANCIJA UZ NOTU PROVOKACIJE: Korset jedva pridržava grudi - stajling za 10 (FOTO)

Plenila je pažnju gde god je kročila.

06.09.2024 13:35

JELISAVETA ORAŠANIN POKAZALA ŠTA JE ELEGANCIJA UZ NOTU PROVOKACIJE: Korset jedva pridržava grudi - stajling za 10 (FOTO)
Instagram-printscreen-jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin (35) godinama je deo javnog života, a posebnu pažnju je privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića. Titulu najboljih nogu Srbije, koju joj mnogi dodeljuju, opravdala je više puta. Ovog puta na otvaranju Plave dvorane Sava Centra plenila je elegancijom uz notu provokacije i stila kao retko ko.

Jelisaveta se opredelila za krajnje elegantnu, a ujedno i provokativnu crnu dugu haljinu. Ako neko zna da pozira, onda je to ona. Glumica se naslonila na staklenu ogradu balkona dok je pozirala u crnoj toaleti koja je laskala njenom telu. Istina je da je Orašaninova vežbanjem dovela telo do savršenstva, pa je ovom prilikom mogla da ponese bilo koju kreaciju.

Ipak odlučila se za proverenu eleganciju, a duga crna haljina je uvek pravi pogodak. Toaleta je pratila liniju tela i dosezala do zemlje, dok je zanimljiv bio i njen dekolte. Naime, on je izgledao samo na prvi pogled kao top, dok je ipak imao srcolik izrez i bio u vidu korseta. Tačnije, delovalo je kao da je top po samoj sredini isečen, ali prilično suptilno, pa je još više istakao Jelisavetine grudi, ali i njenu gracioznost.

Stajling je upotpunila damskom crnom tašnicom sa lančanom drškom, imala je veoma svedenu ogrlicu, minđuše i zlatnu narukvicu. Kosu je podigla u opuštenu punđu i vodila se starom narodskom da "manje je više", što se u njenom slučaju pokazalo kao pun pogodak.

Fotografije, na kojima je pozirala što sama, što sa sestrama naišle su na komentare pohvala sa svih strana.

- Maca lepa - poručila joj je manekenka i dizajnerka Sofija Milošević.

 - Bože, bože, kakva si!

- Nema ti ravne!

- Haljina je prelepa, a tako ti dobro stoji!

- Uh, bre ženo!

- Spektakularna!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)