Moda

ANA IVANOVIĆ POKAZALA NOGE U ULTRAKRATKOJ HALJINI, A FANOVI U TRANSU: "Ona je klasa, izgleda kao supermodel!" (FOTO)

Reči hvale se nisu štedele.

20.08.2024 18:20

ANA IVANOVIĆ POKAZALA NOGE U ULTRAKRATKOJ HALJINI, A FANOVI U TRANSU: "Ona je klasa, izgleda kao supermodel!" (FOTO)
Profimedia

Bivša teniserka Ana Ivanović (36) važi za nekoga ko izuzetno voli modu i prati trendove, a ruku na srce, šta god obuče - savršeno joj stoji. Poslednja od njenih objava, biće prava inspiracija i možda ideja za kupovinu nekoj od vas. Naime, ona je na Instagramu objavila serijal fotografija, gde se može videti kako kombinuje rzličite stilove, ali je ipak ostala dosledna sportskoj eleganciji.

Mnogima je pažnju privukla prva fotografija na kojima Ana izgleda gotovo kao nekada kada je žarila i palila na teniskim terenima, a mnogi smatraju da je bila najlepša teniserka ikada. Ovog puta ona se opredelila za žutu mini hajinu, koja je bila bez rukava, ali skroz zatvorena, dok je u donjem delu usledila veoma kratka suknja.

Preko haljine je ogrnula oker džemper, dok je stajling zaokružila i braon damskom tašnicom i braon sandalama visokih potpetica. Kosu je pustila da opušteno pada niz ramena, primetan je potamneli ten, a na sebi nije imala ni trunku šminke, pa je njena prirodna lepota još više došla do izražaja. Ipak, u prvom planu su bile njene duge vitke noge.

 

 

Objava je u rekodrnom roku dobila čak 26.000 sviđanja, a usledila je salva pohvala.

- Prirodna lepotica.

- Sreća je čini prirodno lepom.

- Ona je klasa!

- Uvek damski i odmereno, a sa stilom.

- Predivna boja haljine, a ona izgleda kao supermodel!

- Kraljica, koliko je divna!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)