Moda

OMILJENA OBUĆA MEGAN MARKL VRATILA SE NA VELIKA VRATA I U SRBIJU: Žene ih obožavaju, biće hit ovog leta (FOTO)

Kada vidite kakve su baletanke sada u modi trčaćete u butik!

20.06.2024 16:55

OMILJENA OBUĆA MEGAN MARKL VRATILA SE NA VELIKA VRATA I U SRBIJU: Žene ih obožavaju, biće hit ovog leta (FOTO)
Instagram/keziacook

Možda mislite da su baletanke "prošlo vreme", ali vratile su se nikada brže u svet mode. Praktične su, lako se kombinuju, a daju stajlingu zanimljiv pečat. Poznate dame očigledno to dobro znaju, te su na najoriginalnije načine iskombinovale ovu obuću sa preostalim stajlingom.

Crveno je uvek IN

Baletanke u upečatljivim bojama, poput jarkocrvenih, postale su modni detalj koji razbija monotoniju čak i najdosadnijih autfita. Ove cipele su idealan izbor za letne dane i savršeno se uklapaju sa otkačenim i šarenim aksesoarima, poput raznolikog nakita, gumica za kosu i naočara u boji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kezia Rose Cook (@keziacook)

Jeste li za ples?

Klasična baletanka, koja je decenijama bila rezervisana za baletske sale, doživljava neočekivan preporod kao ultimativni modni trend ove sezone. Svilene, tanke baletanke u nijansama nežnog roze i pastelnim tonovima su postale apsolutni hit, iznenađujući mnoge svojom popularnošću. Ove elegantne baletanke najbolje se slažu sa sličnim nijansama i materijalima, što ih čini savršenim izborom kako za dnevne, tako i za večernje kombinacije. Mogu se nositi uz dobar par farmerki za opušteni dnevni izgled, dok uz ženstvenu slip haljinu dobijaju sofisticiranu notu koja je istovremeno udobna i šik.

Samo klasika

U vrelim letnjim danima, bež baletanke su odličan izbor jer se lako kombinuju uz različite autfite. One će se savršeno uklopiti uz eleganciju poslovnog stila, ali i uz neki opušteniji izgled. Njihova udobnost i praktičnost čine ih omiljenim izborom mnogih žena tokom letnjih meseci, piše Azra Ba.

Mladalački

Najpopularnija varijanta ovog modela među poznatim influenserima je crna baletanka sa nitnama. Ovaj razigrani i osvežavajući dizajn je postao omiljen izbor za kombinovanje sa različitim odevnim komadima. Baletanke sa nitnama su podjednako dobar izbor kako uz malu crnu koktel haljinu, tako i uz dobar par farmerki i ležernu košulju.

Ove baletanke su postale simbol elegancije i udobnosti, te su brzo stekle popularnost među ljubiteljima mode širom sveta. Njihov jedinstveni dizajn i visok kvalitet izrade čine ih idealnim izborom za različite prilike i kombinacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)