Moda

UZMITE BAKIN MILJE I NAPRAVITE TOP: U samo dva koraka dobićete šik odevni predmet, a treba vam samo ovo! (VIDEO)

Nekada ponestane inspiracije ili para za novu odeću, pa što da ne - improvizovati.

11.06.2024 16:27

UZMITE BAKIN MILJE I NAPRAVITE TOP: U samo dva koraka dobićete šik odevni predmet, a treba vam samo ovo! (VIDEO)
Printscreen/https://www.instagram.com/doranellyspatton/

Ako ste ljubitelj topova, a ne znate kako da pronađete savršen, možda rešenje leži u vašoj dnevnoj sobi. Jedna influenserka je to pokazala na sopstvenom primeru koristeći heklani milje koji su naše bake oduvek volele. Iako su ovakvi ručni radovi često njihov izbor za dekoraciju nameštaja, uglavnom stolova, izgleda da miljei imaju višestruku ulogu.

Budući da dame vole topove i da su oni često obavezni komadi odeće u njihovom ormaru nekada potroše i vreme i novac tražeći neki najlepši za izlazak. Međutim, ono na šta obično nailazimo su "industrijski" topovi koji su rađeni po istom šablonu i u kojima ste "jedna od mnogih".

Ipak, ako želite da zasijate autentičnošću i nečim drugačijim sve što vam je potrebno je neki milje koji ne koristite i dva bela pojasa. Doranelis Paton je influenserka koja na Instagramu često deli modne trikove, a nju prati 762.000 ljudi.

Ona je pokazala da ovaj starinski rekvizit može da posluži za izlazak i to tako što ćete po jednoj ivici miljea kroz rupe provući prvi pojas koji će ići oko vrata, a drugi može da poveže dve strane iza, na leđima i da se ispred veže kao kaiš. Kao krajnji rezultat dobija se sofisticirani autentični top, koji će vas sigurno izdvojiti iz mase. 

Dorine pratiteljke su bile oduševljene ovim otkrićem pa su joj zahvalile što je podelila to sa njima. 

- Sviđa mi se ideja. Elegantno i delikatno.

- To je novi način da dođem do bakinog miljea! Super slatko!

- Ovo je nepogrešiv dokaz da se elegancija rađa tako da svaka odeća izgleda super.

- Ne bi bilo loše da posetim baku koja će mi dati sve heklane miljee - bili su neki od komentara.

Mnoge pratiteljke su rekle da će sigurno isprobati ovaj odličan trik i da će čim pre nabaviti jedan heklani milje kako bi zablistale u njemu u nekom izlasku. Druge su se pohvalile kako znaju i same da rade takve stvari i da za sličnu kreaciju sigurno neće nedostajati inspiracije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)