Moda

HTEO DA FOTKA LEPOTICU NA ULICI, NI ZNAO NIJE NJENU TEŠKU ŽIVOTNU SUDBINU: Ove oči kriju neverovatnu tugu i snagu!(FOTO)

Pripada porodici nekadašnjeg predsednika Gadafija.

09.06.2024 17:15

HTEO DA FOTKA LEPOTICU NA ULICI, NI ZNAO NIJE NJENU TEŠKU ŽIVOTNU SUDBINU: Ove oči kriju neverovatnu tugu i snagu!(FOTO)
Tiktok-aimani.salem

Ulični fotograf Edoardo Žiradin je šetajući ulicama Milana prošle godine prišao prelepoj mladoj ženi u želji da je fotografiše. Bila je cela obučena u crno i bukvalno zakopčana do grla, a i pored toga plenila je neodoljivom harizmom. Izgledala je kao lepotica sa Bliskog istoka. 

Imala je dugu crnu haljinu koja je dosezala do zemlje. Gore je bila u vudu rolke i imala je duge zvonaste rukave. Preko crne haljine ponela je zanimljivu ogrlicu sa zelenim kamenjem koji su se savršeno slagali sa njenim zelenim očima. Iako je bila našminkana, kosu je pokupila u veliki crni turban koji je nosila na glavi.

Njihov prvi susret je ovako protekao, a Edoardo nije imao predstavu ko je ona.

- Ćao, izvini, govoriš li engleski? Moje ime je Edoardo i ja sam ulični fotograf. Idem po Italiji i fotografišem portrete ljudi. Sviđa mi se tvoj izgled i voleo bih da uradim nekoliko tvojih fotografija, besplatno i onda bih ti sve poslao - upitao ju je on.

Usledio je odgovor kojem se nije nadao.

- U redu. Da li je za Vas problem što sam ja Mis Libije? - odgovorila je ona.

Edoardo se na trenutak zbunio budući da nije imao nameru da se nameće poznatim ličnostima, pogotovo ne misicama. Pošto su razjasnili da nema problema, razgovor je nastavljen, a fotografisanje je usledilo. Ona se zove Ajmani Gadafi i objasnila je zbog čega je u Milanu.

- Ovde sam jer sam za Mis Libije za 2023. godinu. Tu sam zbog sastanka oko snimanja za Vogue. Posle toga idem za Španiji, tako da će Wikipedia zvanično objaviti moje ime. Studiram medicinu, tačnije psihijatriju. Imam 23 godine i borila sam se sa kancerom skoro sedam puta. Tako da sam borac protiv raka i borac protiv rata. Takođe sam iz porodice Muamera Gadafija, pa sam i političarka. Videla sam rat, videla sam bolesti, žao mi je zbog svega toga, ali srećna sam što mogu da pomognem bebama ili ljudima generalno - objasnila je lepotica.

Snimak je ubrzo postao veoma popularan na svim društvenim mrežama, a životna priča libijske lepotice koja je čak sedam puta pobedila rak sa svega 23 godine odjeknula je svetom.

- Njene oči same pričaju priču, ona bukvalno oduzima dah.

- Borila se protiv raka 7 puta, a tek joj je 23 godine!

- Prelepa je, ali ima tako tužne oči.

- Kakva neverovatna žene, pogled joj je malo melanholičan, ali njena lepota je beskrajna.

- Njen stav i držanje je toliko otmeno, kao da je plave krvi.

- Hvala vam što ste joj dozvolili da ispriča svoju priču. Ona sada više nije samo obična lepotica, već borac!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)