Moda

BEZ ODLASKA KOD KROJAČA: Evo kako da suzite haljinu za samo par minuta (VIDEO)

Sve što vam potrebno su rajf i gumica za kosu.

08.04.2024 16:00

BEZ ODLASKA KOD KROJAČA: Evo kako da suzite haljinu za samo par minuta (VIDEO)
Printscreen/INstagram/brukint6918

Venčanja, rođendani i druga slavlja posebne su prilike kada imamo mogućnost da zablistamo u svom punom sjaju u nekoj haljini. Mnoge od nas mogu provesti nedelje pa čak i mesece tražeći adekvatnu toaletu za neku priliku ne bi li ostavile poseban utisak u njoj kada se pojave. Nekada naš omiljeni komad odeće nažalost može da štrči i da nam je za koji centimetar veći.

instagram-printscreen-andjelkap

Adekvatna haljina koja neće morati da trpi prepravke je sve što žene žele

Ako ste jedna od onih koja se zaputila kod krojačice ne bi li popravila haljinu, koja je recimo dosta veća u gornjem delu, zaustavite se. Umesto vas, druge dame su eksperimentisale i pronašle vrlo origunalan način da zaobiđete krojača, platite uslugu, a da budete istovremeno upečatljivi i kreativni.

Na Instagramu je podeljen snimak kako se dve sestre spremaju za neku proslavu. Mlađa sestra bespomoćno čeka pomoć majke koja je pronašla rešenje za problem. Ona  pokazuje u rukama kako ima rešenje bez da koristi iglu i konac već za tu potrebu uzima jedan rajf i jednu gumicu.

Kako je haljina odskakala od tela u zadnjem delu, odnosno na leđima, majka je pokazala kako je provukla obruč unutra i kako ga je sa spoljne strane obuhvatila gumicom stvorivši kreativan lep krug koji je suzio haljinu, a na devojci izgledao posebno.

Snimak je na Instagramu sakupio više od 840.000 sviđanja, a mnoge dame su se zahvalile na podeljenom triku koji će im pomoći u mnogo čemu.

- Kako je divno, kreativno...svaka čast.

- Pametno! Ali manje bi svakako bilo bolje!

- Ali čekaj..Koliko slatko bi bilo da je srce!

- Genijalno!

- Ako biste to uradili sa unutrašnje strane kreiralo bi efekat kružića unutar- bili su neki od komentara.

Većina je pohvalila ovu kreativnu ideju, ali je bilo i onih koji su se pitali da li je to sigurno i da li stvara problem tokom sedenja. Mnogi su se nadovezali na ovu kreativnu ideju rekavši da se umesto gumice može koristiti neka manja svilena tanka marama koja bi dala poseban pečat haljini koja bi izgledala još glamuroznije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)