Moda

TREND BEZ KOG JE PROLEĆE NEZAMISLIVO: Totalna dominacija animal printa (FOTO)

Leopard i zmijski uzorci suvereno vladaju kako na mantilima, sakoima i jaknicama, tako i na aksesoarima

02.04.2024 13:13

TREND BEZ KOG JE PROLEĆE NEZAMISLIVO: Totalna dominacija animal printa (FOTO)
shutterstock.com

Animal print je već godinama neizostavan deo svetske modne scene, ali proleće 2024. godine donosi novo osveženje ovog već dobro poznatog trenda. Ovog proleća animal print će biti prisutan u svim mogućim varijantama, od leopardovog do zmijskog uzorka, ali će se kombinovati na potpuno nov i neočekivan način.

Leopard u kombinaciji sa pastelnim nijansama

Umesto klasičnog kombinovanja leopard uzorka sa crnom ili smeđom bojom, proleće 2024. donosi neočekivanu kombinaciju leopard uzorka sa pastelnim nijansama. Tako ćemo viđati leopard suknje u kombinaciji sa nežno roze bluzama ili leopard jakne uparene sa nežnim žutom bojom ili mint nijansom zelene. Naravno, i tamni komadi dolaze u obzir ako ste privrženi nešto klasičnijem kombinovanju.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Itsamoodx (@its_a_m00dx)

 

Zmijski uzorak kao obavezan komad

Zmijski uzorak će biti apsolutni neprevaziđen komad ovog proleća. Haljine, suknje i pantalone sa zmijskim uzorkom će dominirati modnom scenom, a kombinovaće se sa jednostavnim komadima odeće kako bi ovaj uzorak došao do izražaja.

 

 

 

 

 

Animal print aksesoari

Osim odeće, animal print će biti prisutan i na aksesoarima. Tako ćemo viđati leopard ešarpe, zmijske torbe i cipele sa tigrovim uzorkom. Ovi aksesoari će biti odličan način da se unese dašak divljine u svaku odevnu kombinaciju, pogotovo ako vam se ne dopada animal print na većim komadima garderobe - pantalonama, suknjama, košuljama, mantilima ili jaknicama.

Kako nositi animal print

Kada nosite animal print, važno je da se držite jednostavnih komada odeće. Na primer, ako nosite suknju sa leopard uzorkom, kombinujte je sa jednobojnom majicom, košuljom ili bluzom. Takođe, bitno je voditi računa o proporcijama - ako nosite animal print pantalone, izbegavajte kombinovanje sa drugim uzorkom kako biste izbegli pretrpan izgled.

Uz ove smernice, možete se osjećati samouvereno noseći animal print trend ovog proleća. Smeo, upečatljiv i u skladu sa najnovijim modnim trendovima, animal print definitivno neće proći neprimećeno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)