Moda

TRI IZDANJA ALESANDRE AMBROSIO KOJA SU ODUŠEVILA PARIZ: Koje vam se najviše dopada? (ANKETA)

Iako „gazi“ petu deceniju života, nekadašnji "Viktorijin anđeo" i dalje izgleda savršeno

04.03.2024 12:15

TRI IZDANJA ALESANDRE AMBROSIO KOJA SU ODUŠEVILA PARIZ: Koje vam se najviše dopada? (ANKETA)
Profimedia

Brazilski supermodel Alesandra Ambrosio (42) pojavila se na reviji "Elie Saab" na kojoj su predstavljeni modeli za jesen-zimu na Nedelji mode u Parizu.

Prelepa brineta zablistala je u fascinantnoj večernjoj haljini puder roze boje koja doseže do zemlje. Raskošno ukrašena haljina prati liniju tela, a kaiš u puder roze boji dodatno ističe savršenu figuru.

Profimedia

Alesandra je zablistala na pisti u puder-roze haljini

Nedelja mode u Parizu je, bez ikakve sumnje, protekla u znaku lepe Alesandre. Ona se na ovoj modnoj manifestaciji nekoliko dana ranije pojavila u kariranom crveno-plavom kompletiću sa resama i upečatljivim dugmadima u srebrnoj boji koja su krasila i sako i suknjicu. Kombinaciju je zaokružila efektnim sandalama u crvenoj boji, a zahvaljujući mini-suknji njene vitke i lepo oblikovane noge su došle do izražaja. Mnogi su primetili da ispod sakoa nije nosila ništa.

Profimedia

Nekadašnji "Viktorijin anđeo" u smelom crveno-plavom kompletiću

Kad je reč o šminkanju, Alesandra se priklonila trendu prirodnog izgleda. Tokom Nedelje mode u Parizu na licu je imala minimalnu količinu šminke, izuzev na reviji kolekcije brenda Balmain gde je donela drugačiju vrstu glamura, kako izborom odeće, tako i frizurom i šminkom. Manekenka se pojavila u belom ansamblu koji se sastojao od kratke suknje i zanimljivog dugog prsluka sa džepovima i ruskom kragnom, ukrašenog perjem.

Profimedia

Beli ansambl koji je lepa Brazilka odabrala izazvao je veliku pažnju

Za potrebe poziranja lepa Brazilka je otkopčala prsluk, tako da su fotografi mogli da uslikaju njen savršeno ravan stomak koji, kako je otkrila, „duguje“ pilatesu, jogi i beskonačno dugim šetnjama.

Anketa

Koje izdanje Alesandre Ambrosio vam se najviše dopada?

BONUS VIDEO:

Komentari (0)