Moda

U ŽURBI JE OBUKLA POGREŠNU DUKSERICU: Htela je da propadne u zemlju od stida, a roditelji su pobesneli kad su videli u čemu je došla u crkvu! (VIDEO)

Komentari na društvenim mrežama samo su se nizali.

30.12.2023 16:00

U ŽURBI JE OBUKLA POGREŠNU DUKSERICU: Htela je da propadne u zemlju od stida, a roditelji su pobesneli kad su videli u čemu je došla u crkvu! (VIDEO)
Printscreen TikTok/sukesharay

Mlada tiktokerka Skiša Rej podelila je sa svojim pratiocima neprijatnost koja joj se nedavno dogodila. Ona je inače mlada umetnica i pevačica koja obožava da crta animirane likove po ugledu na japanske crtane. Veliki je zaljubljenik u japansku kulturi pa ime dosta predmeta pa i odeće koja je vezana na neki način za ovu zemlju. Kako je objasnila napustila je školu kako bi mogla da se posveti svojoj strasti i izgradi karijeru.

 

@sukesharay #TikTokHolidays my mom and dad were so MAD… jesus im SORRY i FORGOT #Nsfw #otaku #LOL #church ♬ original sound - Sukesha Ray

 

Ljuti tata i mama

Kako je ispričala u video snimku koji je podelila na TikToku njeni roditelji su prilično pobožni i teraju ju je svake nedelje da ide na službu u crkvu. Pre izvesnog vremena ona se uspavala kad su je roditelji nestrpljivo pozvali da konačno krene pa je zgrabila prvu duksericu koja joj se našla pod rukom i istrčala iz kuće. Nije ni obratila pažnju šta je uzela sve dok je nije obukla u crkvi.

- Mama i tata su bili tako ljuti... Isuse, izvinjam se zaboravila sam – napisala je ona u opisu posta i objasnila šta se dogodilo.

Naime, ona je zgrabila duksericu na kojoj je bio logo jedne japanske platforme za odrasle. Amblem je stajao sa desen strane na njenim grudima. Kad je shvatila šta je uradila Skiša je htela da propadne u zemlju od stida.

-Ovaj duks izgleda kao svaki drugi komad moje odeće. Nisam uopšterazmišljala šta sam u brzini uzela. Bilo mi je samo bitno da je duks topao zato što je bilo hladno. Morala sam da požurim zato što su me roditelji već zvali da krenem a ja sam mislila da sam zapravo ponela drugi duks – pravdala se ona.

Sreća u nesreći je što mnogi zapravo i ne znaju šta znači amblem na njenoj dukserici pa veruje da ljudima ništa nije bilo čudno.

Njen post je privukao veliku pažnju na ovoj društvenoj mreži, a usledili su brojni komenatari.

-Smela odluka devojko, vrlo smela.

-Moglo je biti i gore. Mogla si slučajno da odeš u crkvu bez odeće.

-Ne mogu da prestanem da se smejem. Mogu samo da zamislim facu tvojih roditelja kad su shvatili šta su obukla u crkvi.

-Lep duks. Kakve veze ima niko i onako ne zna šta znači taj amblem na njemu.

-O moj bože, ti baš imaš uvrnut smisao za šalu.

-Sram te bilo! Koliko vidim tebi je to zabavno. Ne poštuješ ni crkvu ni roditelje. Sledeći put uveče pripremi šta ćeš da obuče kad kreneš na službu – bili su samo neki od komentara na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)