Lice

Imam 70, ali to niko ne bi pogodio! OVO su 3 tajne mog mladolikog izgleda!

Jedna američka tiktokerka je nedavno podelila sa svetom trikove kojima se njena tetka služi kako bi u osmoj deceniji izgledala sjajno!

26.07.2022 15:00

Imam 70, ali to niko ne bi pogodio! OVO su 3 tajne mog mladolikog izgleda!
FOTO: Printscreen/TikTok/thirtywaves

U današnje vreme savremene kozmetike i estetske hirurgije, mnogo je načina da se izgleda mlađe i zategnuto. Oni sa skromnijim budžetom će pribeći kremama protiv bora, dok će oni sa dubljim džepom otići kog plastičnog hirurga i uradite sve da uspore proces starenja.

Ipak, postoje neki trikovi koji će učiniti da vam koža izgleda neverovatno i mlado čak i kada lična krata tvrdi suprotno. Portal Srećna Republika otkriva tajne lepote koje je sa svetom podelila tetka jedne poznate influenserke.

Naime, 36-godišnja Britani Alin je influenserka koja uglavnom snima videe vezane za stil, lepotu i putovanja. Ova Amerikanka je u jednom od svojim nedavnih snimaka ugostila svoju tetku koja je svetu otkrila svoje najvažnije tajne za mladoliku i zategnutu kožu. Kada biste na ulici ugledali ovu damu, sasvim sigurno ne biste pomislili da ona ima 70 godina. A evo kako joj polazi za rukom da izgleda mlađe.

1. Ne rastežite kožu

FOTO: Printscreen/TikTok/thirtywaves

Ne rastežite kožu kako ne bi ubrzano starila

Britanina tetka ističe da kožu lica nikako ne bi trebalo tegliti i rastezati, te savetuje sa umesto maramica za skidanje šminke, koristite peškir kojim ćete tapkati po koži. Uporedila je kožu lica sa kožom na cipelama i svim pratiocima poručila da se prisete kako je njihov omiljeni par kožne obuće izgledao nakon što je bio pošteno iznosan. To isto može da se desi i sa kožom lica ukoliko se ona ne tretira nežnije.

2. Umivajte se samo jednom dnevno

FOTO: Printscreen/TikTok/thirtywaves

Umivajte se samo jednom dnevno

Prečesto umivanje će ukloniti masnoću koju koža luči, a zbog koje ona ostaje elastična i zategnuta. Kako biste ovo izbegli Britanina tetka preporučuje sledeće:

- Umivam se samo uveče. Služim se samo vrhovima prstiju i blago pokvasim lice, a zatim ga nežno utapkam peškirom.

3. Retinol kao spas

FOTO: Printscreen/TikTok/thirtywaves

Retinol usporava starenje

Na kraju, Britanina tetka je izjavila da koristi kremu obogaćenu retinolom kako bi usporila pojavu bora. Evo kako je ona nanosi:

-Utapkam je na predeo oko očiju, na čelo, obraze, na vrat i na dekolte. Ponovim to još jednom, a ukoliko vidim da mi je potrebno i treći put, fokusiram se na predeo oko očiju i usana.

Ovaj TikTok video je postao viralan i već ima skoro 30.000 lajkova i više od 383.000 pregleda. Komentari su samo pljuštali, a mnogi su pohvalili izgled ove 70-godišnje dame.

- Bože dragi, izgleda fenomenalno!

- Ja bih rekla da joj je tek 50! Neverovatno!

- Prelepa je!

- Obe izgledate sjajno!

Mnogi su primetili da ove tajne lepote nisu jedini faktori zaslužni za mladoliko izgled Britanine tetke, te su u komentarima napisali da ova dama sigurno ubrizgava i botoks i filere, što je Britani i priznala u jednom od komentara, piše Njujork Post

Ipak, fanovi nisu bili razočarani, već su naprotiv pohvalili njenu umerenost u kozmetičkim procedurama i prirodan izgled. Neki su se pak nadovezali na ovu temu i dodali da dama sigurno nije pušač, da redovno koristi kremu sa zaštitnim faktorom i da ima dobru genetiku. Britani je sve to potvrdila, a najviše ju je obradovao komentar u kojem jedan fan piše kako ona neverovatno liči na svoju tetku i da bi ljudi pre rekli da joj je to starija sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)