Lice

BUDUĆA MLADA POKAZALA ZUBE I ŠOKIRALA SVET! Njena transformacija sve je zaprepastila! (FOTO)

Očajna buduća mlada je zamolila televizijsku emisiju da joj sredi zube, iz studija je izašla potpuno druga osoba!

19.03.2022 16:00

BUDUĆA MLADA POKAZALA ZUBE I ŠOKIRALA SVET! Njena transformacija sve je zaprepastila! (FOTO)
instagram/printscreen-e4.bodyfixers

Dvadesetdevetogodišnja Britanka Hana bila je pred najvažnijim danom u njenom životu. Međutim, ta mlada majka i buduća supruga imala je veliki problem zbog kojeg bi morala da izbegne sve fotografe na vlastitom venčanju. Portal Srećna Republika vam predstavlja njenu transformaciju.

Naime, Hana je od kad zna za sebe imala veliki problem za zubima koji su bili žuti, krivi i konstantno se krunili. Po sopstvenom priznanju, radila je sve moguće da ih izbeli, ali to nije dalo nikakve rezultate. Sada, kada se sprema da izgovori sudbonosno "da", ona je poželela da se konačno osmehuje za fotografije sa jednog od najsrećnijih dana u životu.   

Ekipa emisije “The Body Fixers”, koja okuplja tim stručnjaka za rešavanje ozbiljnih estetskih problema svojih gledalaca, izašla je Hani u susret. Ne samo da su joj sredili osmeh, koji je sada beo, blistav i ravan, nego su je poslali i kod kozmetičara i šminkera. Oni su je sredili od glave do pete i pokazali joj koliko je zapravo lepa.

instagram/printscreen-e4.bodyfixers

Hana posle transformacije

- Mlada žena je u neverici posmatrala rezultate, vidno uzbuđenja i presrećna što će njen album sa venčanja biti prepun njenih osmeha i sreće koju zaslužuje - piše britanski San

instagram/printscreen-e4.bodyfixers

Hana pre i posle transformacije

- Ova osoba ni ne liči na mene. Ja nikada nisam izgledala ovako lepo. Biću presrećna ako budem izgledala ovako na dan svog venčanja. Upadaću svima u kadar, po ceo dan. Mrzeće me zbog toga – rekla je mlada žena kroz smeh.

Komentari (0)