ŠIROKOOOOO

GINIS POTVRDIO: Ova žena ima najveća usta na svetu!

Da li ste ikada, makar i kao dete, poželeli da strpate u usta tri krofne odjednom? Vaša dečja maštarija je stvarnost za Samantu Ramsdel, čije ime je upisano u Ginisovu knjigu rekorda, kao vlasnice najvećih usta na svetu.

26.01.2022 22:13

GINIS POTVRDIO: Ova žena ima najveća usta na svetu!
youtube/printscreen - Guinness World Records

Na TikToku je prati skoro 3 miliona ljudi. Ona je preko noći postala slavna i to sve zbog svog neobičnog izgleda. Samanta Ramsdel sa svojim pratiocima deli snimke na kojima u usta stavlja niz namirnica impresivne veličine - uključujući i veliku porciju pomfrita. Portal Srećna Republika vam donosi njenu priču. 

Ono što nju izdvaja iz mora ekscentričnih tiktokera su njena neobično velika usta, o čijim dimenzijama može da posvedoči i video u kojem je odjednom stavila tri krofne u usta. Upravo to joj je i donelo zvaničnu titulu vlasnice najvećih ženskih usta na svetu, i kao takva ušla je u Ginisovu knjigu rekorda.

@samramsdell5 Happy National Donut day! Celebrating by going for 3 donuts😂 @dunkin #onebite #PerfectAsWeAre #BestSeatInTheHouse ♬ Punk Monk - Playboi Carti

Ova 31-godišnjakinja iz Konektikata u SAD-u je i ranije tvrdila da ima najveća usta na svetu, a sada joj je to priznanje i zvanično dodeljeno, barem u ženskoj kategoriji. Kaže da se sad oseća "odlično" zbog činjenice da može da proslavi ovu svoju neobičnu karakteristiku, zbog koje se ranije osećala jako nesigurno.

- Imati 31 godinu i držati rekord za nešto što me ranije činilo tako nesigurnom, nešto što sam pokušavala da ne primećujem, je super jer je to sada jedna od najvažnijih, najboljih stvari o meni. Kad bih mogla da dam savet svakome ko ima neki veliki deo tela ili nešto stvarno jedinstveno, a želi da uđe u Ginisovu knjigu rekorda, rekla bih da to i učini! Učini to ponosno i učini to svojim najvećim bogatstvom. To je tvoja supermoć. To je stvar koja te čini posebnim i drugačijim od svih ostalih koji hodaju okolo - objasnila je Samanta, koja radi kao medicinski predstavnik prodaje.

Uprkos tome što je celog života imala neobično velika usta, Samanta je tek prošle godine na društvenim mrežama počela da pokazuje svoju ​​neverovatnu sposobnost da u njih strpa velike količine hrane, piše portal miss7.24sata.hr. Inicijalno je otvorila svoje profile na društvenim mrežama kako bi prikazala svoje posebne veštine, ne znajući da će njeni video zapisi privući takvu pažnju.

Ginisovu titulu je dobila nakon što je posetila stomatologa u prisustvu zvaničnog sudije. Ona je savetovala i drugima sa sličnim "talentima" da se ne boje svog "najvećeg bogatstva" i da ga prepoznaju kao supermoć.

@samramsdell5 Reply to @sammypiez coming for that title of largest female gape in the world 😂 @guinnessworldrecords ♬ Castaways - The Backyardigans

- Poneti titulu u Ginisovoj knjizi rekorda je odličan osećaj, konačno sam mogla pokazati onima koji su me zlostavljali rugajući se ili onima koji su sumnjali u mene da imam velika usta, ali barem imam najveća na svetu! - rekla je Samanta.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)