Lice

KO JE MISTERIOZNA ŽENA U NOVAKOVOJ LOŽI? Svi gledaju u nju, sedi do Jelene, a jedno joj je STROGO zabranjeno (FOTO)

Ova atraktivna brineta ukrade pažnju kad god se pojavi na tribinama.

22.10.2024 14:45

KO JE MISTERIOZNA ŽENA U NOVAKOVOJ LOŽI? Svi gledaju u nju, sedi do Jelene, a jedno joj je STROGO zabranjeno (FOTO)
CHRISTOPHE SAIDI / Sipa Press / Profimedia

Slavni teniser Novak Đoković je sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom izgradio pravu oazu mira u kojoj se odnosi zasnivaju na razgovoru i pravoj porodičnoj harmoniji. Kod njih važi parola da se sve razgovorom rešava, a Jelena je jednom prilikom istakla da u vaspitanju dece ima podršku i pomoć svog oca koji je jedan period živeo kod njih. 

Bračni par ima mnogo obaveza i često putuje, zbog čega im je i više nego neophodna pomoć oko dece, koja su sada u godinama kada žele sve da vide i da budu u centru dešavanja. Tako Stefan i Tara slavnog tatu prate na mečevima i aktivni su navijači. Upravo zato je njihovoj porodici potrebna pomoć, a tu ulogu ima tajanstvena dadilja, čija se ličnost i identitet čuvaju od javnosti.

foto: COLORSPORT / Andrew Cowie / Sipa Press / Profimedia

Ova žena je dadilja Stefanu i Tari Đoković

Dadilja Đokovićeve dece je često viđena na tribinama, gde pažljivo pazi na Stefana i Taru. Pored nje obično sedi Jelena Đoković, a svi zajedno sa tribina prate Novakov meč. Ono što je neosporno jeste da njen izgled često privlači pažnju javnosti kad god se pojavi sa slavnom porodicom na tribinama. Ako se malo bolje zagledate, shvatićete da je u pitanju izuzetno lepa i prirodna devojka. Takođe, mnogi tvrde da je obrazovana i lepo vaspitana, a što je posebno važno, pripremljena za rad s decom.

Profimedia

Dadilja porodice Đoković na tribinama prati Novakove mečeve

Porodica Đoković vodi računa o tome ko je uz njihovu decu, te je dadilja prošla kroz strogu selekciju pre nego što je dobila tu odgovornu ulogu. Mediji su preneli da je sa Đokovićima potpisala ugovor o tajnosti, čime je pravno obavezana da čuva privatnost porodice i da ne iznosi ništa u javnost. 

Dakle, tajanstvena dadilja porodice Đoković je osoba od poverenja, čija uloga u životu ovog slavnog para ostaje obavijena velom tajne. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)