Lice

SLOBODU I DRAGANU MIĆALOVIĆ ZNATE, EVO KAKO IZGLEDA TREĆA SESTRA: Mirjana završila muzičku akadamiju, spoj je njih dve

Ne voli da se ističe u javnosti.

29.09.2024 18:30

SLOBODU I DRAGANU MIĆALOVIĆ ZNATE, EVO KAKO IZGLEDA TREĆA SESTRA: Mirjana završila muzičku akadamiju, spoj je njih dve
Antonio Ahel/ATAImages

Sloboda i Dragana Mićalović su rođene sestre, javnosti poznate kao pozorišne i televizijske glumice. Njih dve su popularne zbog mnogobrojnih projekata, ali njihova treća sestra Mirjana Mićalović se ne bavi javnim poslom.

Sloboda Mićalović

Ima 43 godine, završila je Fakultet dramskih umetnosti. Publika je pamti po ulogama u serijama i filmovima “Zona Zamfirova”, “Mješoviti brak”, “Ranjeni orao”, “Koreni”, “Nepobedivo srce”… Od 2008. godine Sloboda Mićalović je u braku sa Vojinom Ćetkovićem takođe glumcem sa kojima ima dve ćerke Veru i Milu. Sloboda i Dragana imale su slavnog oca glumca Dragana Mićalovića koji je preminuo 2017. godine.

ATA images

Sloboda Mićalović je u braku sa Vojinom

Da podsetimo, on je bio član Narodnog ansambla, a preminuo je iznenada u 67. godini. Iza sebe je imao mnogobrojne uloge, a sa ćerkom Draganom igrao je u seriji “Sinđelići” gde je glumio njenog oca.

Dragana Mićalović

Ima 33 godine, završila je srednju muzičku školu i jedna od popularnijih glumica kako televizijskih, tako i pozorišnih, mlađe generacije. Završila je Fakultet za kulturu i medije. Trenutno živi u Beogradu, a nedavno je objavila da je ostvarila svoj veliki san i kupila sama stan. To je krila i od najbližih, a tek nedavno je otkrila kakvu ljutu borbu je vodila sa majstorima.

ATA images

Dragana Mićalović je mlađa od sestre Slobode


Malo ko zna da slavne sestre imaju i sestru Mirjanu Mićalović koja se ne bavi javnim poslom. Ona je završila muzičku akademiju i majka je dvoje dece.

 

 

Sestre Mićalović su izuzetno talentovane, a ono što im je zajedničko je da su prirodne lepotice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)