Lice

UZEO JE MAŠINICU U RUKE I USLEDILA JE ŠOK TRANSFORMACIJA: Žene ne veruju očima - kakav OPASAN frajer se krio ispod brade

On je rešio da pokaže kako zaista izgleda.

19.09.2024 13:11

UZEO JE MAŠINICU U RUKE I USLEDILA JE ŠOK TRANSFORMACIJA: Žene ne veruju očima - kakav OPASAN frajer se krio ispod brade
Printscreen/Instagram/captain_taylor_morgan

Većina muškaraca ne voli da se brije, posebno ne svaki dan. Malo po malo počnu da puštaju bradu sve dok to ne postane deo njihovog svakodnevnog imidža, a oni se naviknu na lice sa bradom. Kapetan Tejlor Morgan, kao se predstavlja na društvenim mreža, sebe opisuje kao savremenog pirata koji se buni protiv ustaljenih normi savremenog društva.

Kako se vidi u viralnom snimku koji je pogledalo više miliona ljudi on bradu nije šišao, niti dirao više od godinu i po dana. A, onda je odlučio da se obrije i pokaže svoje pravo lice. Usledila je šok transformacija koja je izazvala nevericu na mrežama. 

Makaze, pa mašinica

Tejlor je odlučio da u potpunosti ukloni bradu sa svog lica. Kako se vidi na snimku, najpre je pokušao da dlake skine električnom mašinicom za brijanje, ali nije išlo baš tako lako.

U jednom trenutku se dosetio da uzme makaze i skarti bradu što je više moguće kako bi je lakše obrijao. Ovo je urodilo plodom i nakon nekog vremena kad se oslobodio viška dlaka pojavilo se njegovo pravo lice.

 

 

Većina žena i devojaka je u neverici gledala u Tejlora. Ispod duge, guste brade krio se opasan frajer i to lepotan kakav se ne viđa svaki dan.

Ovaj njegov snimak izazvao je veliko intersovanje na mrežama i brojne komentare.

- O moj Bože! zašto si krio takvo lice ispod brade.

- Mnogo si zgodniji bez brade! Nemoj nikad više da je puštaš.

- Ali, rupuce na obrazima kad se osmehne... Zaljubila sam se!

- Ne verujem sopstvenim očima! Ovo kao da nije isti čovek! Neverovatno.

- Mnogo, mnogo bolje je bez brade!

- Želim da te upoznam! Nisam skoro videla ovako lepog muškarca - bili su samo neki od komenatara na njegov post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)