Lice

ŽIVEO JE NA ULICI MOLEĆI ZA KORICU HLEBA: Zapušteni beskućnik postao je opasan frajer koji oduzima dah! (VIDEO)

Za njim bi se okrenula svaka žena, bio je samo jedan od komentara.

06.07.2024 13:03

ŽIVEO JE NA ULICI MOLEĆI ZA KORICU HLEBA: Zapušteni beskućnik postao je opasan frajer koji oduzima dah! (VIDEO)
Printscreen/Facebook/OMG

U svakom gradu postoje beskućnici, odbačeni i zaboravljeni dane provode na trotoarima. Najčešće su zapušteni, duge kose i brade sede na ulici nadajući se nečijoj milostinji, dok ljudi najčešće užurbano prolaze pored njih kao da ne postoje. 

Jedan mladić godinama je živeo na ulici. Nije imao gde da se okupa, a bio je srećan kad bi mu neko udelio komad hleba ili parče pice. A, onda se jednog dana sve promenilo.

Lep mladić

Kako se vidi na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama on je sedeo na ulici kad mu je prišla jedna devojka i ubedila ga da pođe s njom u salon kako bi ga sredila. Od kose i brade mu se ni oči nisu videle, a teško je bilo uopšte porceniti koliko ima godina.

Nakon što je seo u frizersku stolicu počela je njegova neverovatna transformacija. Najpre mu je kompletnu bradu i kosu namazala sredstvom kako bi razmrsila dlaku, potom mu je temeljno oprala lice.

Usledilo je šišanje kose i brade, čišćenje kože lica. Pramen po pramen kose je otpadao sa njengove glave, bradu je gotovo skroz obrijala, skratila i sredila obrve koje su mu dobirale do nosa...
Nakon svega dobio je glanc novo odelo. I svi su zanemeli. Ispod zaouštenog beskućnika i gimile kose i brade krio se zapravo opasan frajer od koga zastaje dah.

Čak ni sam mladić nije verovao gledajući novog sebe u ogledalu. Elegantno odelo isticalo je njegov vitak stas, a tek tad se vidilo da je u pitanju izuzetno lep mladić koga život nije mazio.

Usledili su brojni komentari na ovaj post.

- Možda bih mu napravio malo drugačiju frizuru i ne bih tako radikalno obrijao strane, ali sve ostalo je sjajno. Izgleda zaista šik.

- Da li je moguće da se ovakav frajer krio ispod onoliko kose i brade? Toliko je lep da ti dah zastane.

- On je dokaz koliko ljude cenimo po izgledu. Dok je sedeo na ulici kao bsekućnik niko nije obraćao pažnju na njega, a sad bi se svaka žena okrenula za njim - bili su samo neki od komentara na ovu neverovatnu transaformaciju. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)