Kosa

OD BESKUĆNIKA DO ZAVODNIKA: Seo je na stolicu, kosa je spadala sa njega, a ispod zapuštenog lika krio se pravi frajer!

Transformacija mogu učiniti čuda i mnoge ljude pretvoriti u druge osobe.

26.06.2024 17:26

OD BESKUĆNIKA DO ZAVODNIKA: Seo je na stolicu, kosa je spadala sa njega, a ispod zapuštenog lika krio se pravi frajer!
printscreen/tiktok/clipsras

Koliko ste puta prošetali pored nekog zapuštenog čoveka ili beskućnika i pomislili kakav se to čovek krije iza duge kose i brade? Na takve ljude često mnogi gledaju sa ruganjem, a činjenica je da neke život natera na da žive na ulici zbog čega ne mogu da vode higijenu na adekvatan način.

Na TikToku je dospeo snimak jednog beskućnika koji se igrom slučaja našao u frizerskoj stolici, kada je jedan frizer pokazao humani čin želeći da uradi transformaciju i pretvori ga u potpuno drugog čoveka. 

Radikalna transformacija koju je uradio ovaj čovek naterala je ljude na suze, prikazavši zapuštenog beskućnika kako sedi u stolici i čeka šta će se pojaviti nakon šišanja iza mnoštvo dlaka na njegovom licu.

Dok je dugačka kosa spadala sa glave, a gusta brada sa lica, polako se nazirao lik čoveka na čijem je licu i dalje postojala vedrina kao i blistav osmeh. Gledao je kako se gubi u ogledalu njegov lik i kako se pred frizerom pojavljuje drugi potpuno drugačiji transformisan muškarac. Nakon što ga je ošišao i obrijao prefarbao mu je kosu i bradu u smeđu boju kako bi on dobio prirodniji izgled.

Kada se pojavio u ogledalu muškarac nije mogao da prepozna sebe. Da bi upotpunio njegov izgled i pokazao da je dostojan lepog izgleda poput svih drugih, frizer je ovom čoveku dao i novu odeću koja je dodatno istakla njegovu promenu.

Ovo je ojačalo njegovo samopouzdanje, a je on pokazao svoj novi izgled prošetavši poput manekenka svoju novu frizuru. 

Transformacija ovog čoveka je oduševila ljude, a nekima naterala suze na oči.

- Fantastično!

- Neverovatno!

- Ovo je potpuno druga osoba, neverovatno...

- Sjajno, svaka čast..potrebna je veća solidarnost među svima nama poput ove.

- Neka ga Bog čuva - bili su neki od komentara.

Mnogi su se složili kako je jedan ovakav mali čin za frizera, ipak veliki i kako može u minuti promeniti nečiji život kao što je to učinio sa ovim čovekom. Bilo je onih koji su rekli da se iza skitnica poput ovog čoveka često kriju dobri i atraktivni ljudi, čiji lik okolina ne može videti zbog loših okolnosti u kojima su se našli. Zbog toga je većina pozvala na solidarnost i pomoć ljudima kojima smo u mogućnosti da pomognemo, pa makar i ovakvim nekim simboličnim gestom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)