Kosa

HTELA JE DA BUDE PLAVUŠA, PA UZELA DA SE BLAJHA KOD KUĆE: Ovakav fejl nikad niste videli, devojka u haosu

Ipak se za ovakve stvari treba obratiti stručnom licu.

07.06.2024 15:20

HTELA JE DA BUDE PLAVUŠA, PA UZELA DA SE BLAJHA KOD KUĆE: Ovakav fejl nikad niste videli, devojka u haosu
Printscreen/Instagram/heyitsmollygrace_

Promena boje kose je nešto što poželi svaka od nas u jednom trenutku, pa se u većini slučajeva odluči za odlazak frizeru. Iako bi takve stvari trebalo prepustiti stručnom licu, nekada se svaka od nas odvaži da sama to uradi. Moli Grejs je podelila neprijatno iskustvo sa kojim se susrela kada je odlučila da kosu ofarba u plavo - ali kod kuće. 

Devojka je podelila snimak na TikToku u kojem pokazuje kako je izgubila veliku količinu kose zbog neznanja i nestručnosti, želeći da eksperimentiše i to za mnaje od 24 sata. Iako je bila brineta i imala lepu dugu i zdravu kosu, želja za promenom je bila jača. 

- Odlučila sam da odem u plavuše i to da sama uradim. Kamo sreće da nikada nisam to pokušala. Moj koren je nakon prvog ispiuiranja bio svetao, a krajevi narandžasti. Neki glas mi je rekao da će drugi put biti mnogo bolje, ali već nakon drugog farbanja sam se pošteno zeznula. Kosa mi je ostajala među prstima. i bila je uništena - piše u njenoj objavi.

 

@heyitsmollygrace_ Relived all the trauma to make this video.. DONT BLEACH YOUR HAIR AT HOME!! #hair #hairfail #bleaching #hairtok #bradmondo #donttrythisathome ♬ original sound - harley

Devojka je u snimku otkrila kako se njena kosa zadržavala svuda i na češlju i u šakama i da je bila van sebe. Preplašena zbog svega što se dešava, nazvala je svoju baku kako bi se konsultovala sa njom šta dalje, a ona joj je rekla da skrati sve što se spržilo blanšem.

 

Vezala je kosu u konjski rep i skratila ju je koliko je mogla, međutim, to nije bilo najbolje. Nakon tri dana je odlučila da se obrati frizeru za pomoć a kada je on popravio sve što se moglo popraviti, TikTokerka je na sebi imala simboličan repić koji je jedva mogla da veže. 

Ipak, kosa je bila spašena, ofarbana i tretirana posebnim maskama za oporavak, a njen video je postao viralan.

- Zašto, zašto jednostavno nisi otišla u salon za tako veliku promenu?

- I rezultat je da nisi postala plavuša, tako da si sve to radila uzalud.

- Koliko god da si platila frizerki nije dovoljno. Pošalji joj cveće.

- Šta ti je to trebalo...

- Kao frizeru ovo me je bukvalno razbolelo i žao mi je. Frizerka je to naravno popravila - bili su neki od komentara.

Devojka je priznala da je naivno ušla u sve to, dok su je mnogi napadali zbog toga što se vrlo neodgovorno ponela prema svojoj kosi. Po mnogima ovo je još jedan dokaz i opomena ženama da se ne hvataju nečega u čemu nisu vešte i stručne, pa i da za sve zatraže savet stručnog lica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)