Kosa

PLAVUŠA JE NA GODINU DANA PRESTALA DA IZBELJUJE I FARBA KOSU: "Nije bilo tako teško, a promena je neverovatna!" (VIDEO)

Ne morate da skraćujete dužinu posle blanša!

01.06.2024 20:20

PLAVUŠA JE NA GODINU DANA PRESTALA DA IZBELJUJE I FARBA KOSU: "Nije bilo tako teško, a promena je neverovatna!" (VIDEO)
Instagram-karinairby

Influenserka Karina Irbi, nedavno je podelila sa svojim pratiocima kako je odluka da prestane sa izbeljivanjem kose na godinu dana dovela do izuzetnog poboljšanja njenog izgleda. Ona je odlučila da da svojoj kosi pauzu od hemikalija i toplote nakon što je primetila oštećenja izazvana stalnim upotrebom blanša i farbe. Iako je očekivala da će joj biti teško, rezultat je bio više nego zadovoljavajući. Njena kosa sada izgleda zdravo, sjajno i glatko.

- Nikad nisam raskinula sa svojim frizerom, ali...Skoro sam imala godinu dana pauze od izbeljivanje i farbanja kose i nije bilo tako teško kao što sam mislila! Odvajanje vremena od toplote i hemikalije je promenilo život mojoj kosi. Uporedo sa korišćenjem dobrih proizvoda i pravljenjem maski i tretmana za kosu, ulja itd. Danas sam rekla "zbogom" svom "čistom nizu" i plavuša se ponovo vratila - istakla je ona na svom Instagramu, a o tome je pisao i Mirror.

 

Karina je primer kako mala promena u rutini nege kose može dovesti do velikih rezultata. Njena odluka da se odrekne izbeljivanja na godinu dana pokazala je da prirodna nega i pažnja mogu doneti neverovatne promene i povratiti zdravlje i sjaj kose.

Njena transformacija nije prošla nezapaženo. Post na Instagramu, koji je prikazao njenu novu, poboljšanu frizuru, sakupio je više od 9.000 sviđanja, a komentari su bili puni pohvala. Pratioci su bili oduševljeni njenim novim izgledom.

- Izgleda stvarno dobro! Imati plavu kosu je teško. Hoću pramenove opet, ali oni odmah potpuno unište moju kosu. Na tački sam gde moram sve da ošišam.

- Apsolutno kosa dostojna kraljice. 

- Moje frizersko srce vrišti!

- Divno i sveže, ima “vajb” sirene.

 

 

Ako brinete o zdravlju kose, stručnjaci savetuju da obratite pažnju na nekoliko ključnih stvari. Korišćenje tople vode prilikom pranja može da isuši vaše teme i ošteti kosu. Preporučuje se korišćenje hladnije vode kako bi se sačuvala prirodna ulja u kosi, što će doprineti njenom zdravlju i sjaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)