Kosa

KAO IZ FRIZERSKOG SALONA, U PAR MINUTA! Za frizuru koja će vas oduševiti potrebno je svega nekoliko gumica za kosu!

Pravljenje frizure nikada nije bilo lakše, samo je dovoljno eksperimentisati.

25.05.2024 20:25

KAO IZ FRIZERSKOG SALONA, U PAR MINUTA! Za frizuru koja će vas oduševiti potrebno je svega nekoliko gumica za kosu!
instagram/printscreen/glowglamourglimmer

Lepa kosa na ženi je poput ukrasa, a to će se složiti skoro svi muškarci. Za mnoge proslave svaka od nas će krenuti put frizerskog salona spremna da plati koliko god treba, samo da dobije neku lepu i kreativnu frizuru koja će je izdvajati od drugih.

Nije nužno da bude neka proslava u pitanju, mnoge žene vole jednostavno da se srede čak da je reč o običnoj popodnevnoj kafici stoga eksperimentišu i pronalaze nove načine kako da se srede. Na Instagramu je jedna influenserka podelila sjajan trik kako da zablistate sa novom frizurom, ako imate dugu i zdravu kosu. Sve što vam za tu priliku treba su češalj i nekoliko tanjih gumica. 

Devojka je objasnila kako je podeljenu kosu na pola povezala gumicama. To je učinila tako što je pramenove sa obe strane glave spajala ispod brade, potrošivši sve gumice, a onda je na kraju krenula da prebacuje svaki svezani deo iza glave i iza je napravila savršenu frizuru koja je slojevito povezana gumicama za kosu.

Frizura je oduševila žene na Instagramu koje su priznale da za ovakvu frizuru treba "dosta kose" ali da svakako lepo izgleda.

- Ovo zaista radi.

- Potrebno je mnogo kose.

- Ovo je savršena ideja!

- Pokušala sam ali je krenulo naopako.

- Savršeno radi, pokušala sam ovo davno... - bili su neki od komentara.

Na snimku se vidi da je influenserku iskopirala jedna Kineskinja sa dugom crvenom kosom, pokazavši da trik zaista funkcioniše i da frizura odiše elegancijom i prefinjenošću za sve dame koje vole ovaj stil. Tako da, ukoliko vam je ponestalo ideja ili vas možda mrzi da perete kosu i stilizujete, evo načina kako da napravite top frizuru.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)