Lice

SANJA VUČIĆ ZBOG IZAZOVA OBJAVILA FOTOGRAFIJE IZ SREDNJE ŠKOLE: Sve crno na belo, evo šta je promenila na sebi! (FOTO)

"Naravno da sam bila debela gotičarka!"

25.08.2024 20:00

SANJA VUČIĆ ZBOG IZAZOVA OBJAVILA FOTOGRAFIJE IZ SREDNJE ŠKOLE: Sve crno na belo, evo šta je promenila na sebi! (FOTO)
ATA images

Pevačica Sanja Vučić (31) nekadašnja članica atraktivnog sastava "Hjurikejn" uspešno je nastavila solo karijeru. Njene pesme se često pevuše na svakom koraku. Uspeh je postigla već prvim singlom "Omađijan", a potom su usledili i drugi hitovi. Vučićeva broji bezmalo pola miliona fanova na Instagramu, a veliki broj njih bio je oduševljen njenom nedavnom objavom.

Pevačicama se često postavlja pitanje šta su od estetskih zahvata radile, a upravo tako je Sanja više puta istakla da nije "podizala" očne kapke, kako pojedni misle, već je efekat tzv. mačijih očiju postigla tako što je skratila obrve, dok i šminka čini čuda. Njoj ne predstavlja problem da objavi svoje fotografije iz mladosti ili tinejdžerskih dana, a upravo tako je nedavno odgovorila na izazov.

- Nema varanja, pokaži kako si izgledala u srednjoj školi - glasio je izazov, a Vučićeva ga je oberučke prihvatila.

instagram-printscreen-sanjalilwolf

Sanja Vučić iz srednje školi

Ona je objavila dve fotografije, dok je na prvoj dodala "Naravno da sam bila debela gotičarka". Na fotografiji je Sanja iz mlađih dana, ima debeli sloj ajlajnera, kao i bordo karmin. Ono što je primetno je da su joj obrve vidno stanjene i drugačijeg oblika, dok ima i čoker ogrlicu oko vrata.

Na drugoj fotografiji takođe pozira iz poluprofila, ima dugu kosu prirodne tamnosmeđe boje, ajlajner je istakao njene zelene oči, obrve su joj još tanje, što je trend koji je harao 90-ih i tokom 2000-ih. Na usnama ima minđišu, a objasnila je da je fotografija nastala istog dana kada je pirsing i stavila.

instagram-printscreen-sanjalilwolf

Sanja Vučić iz srednje škole

Sanja je često isticala da ima problem sa Hašimoto sindromom, zbog čega mora strogo da vodi računa šta jede, budući da se lako goji. Hašimoto sindrom predstavlja autoimuno oboljenje koje izaziva sistemski poremećaj u radu štitne žlezde. 

Pevačica je istakla da jedino što je radila na sebi jesu usne, kao i da je veoma zadovoljna rezultatom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)