Lice

BILA JE PRELEPA, A ONDA JE U TURSKOJ ODRADILA OPERACIJU LISIČIJE OČI: Njene snimke sada komentariše na hiljade ljudi! (VIDEO)

Kloi Sakson je priznala da je oduvek želela da izgleda "plastično" i veštački, ali i pored toga su je korisnici TikToka žestoko kritikovali zbog novog izgleda.

03.03.2023 15:01

BILA JE PRELEPA, A ONDA JE U TURSKOJ ODRADILA OPERACIJU LISIČIJE OČI: Njene snimke sada komentariše na hiljade ljudi! (VIDEO)
TikTok-chloewaterz

Plastične operacije podizanja kapaka trenutno su među glavnim estetskim korekcijama koje rade žene ne bi li dobile mačije ili još popularnije lisičje oči. Samo jedna od njih je i Kloi Sakson koja je rešila da ode u Tursku i tamo odradi tu korekciju po znatno nižoj ceni nego u njenoj rodnoj Britaniji. Ta žena je obožavateljka plastičnih operacija i više nego očigledno je da je već odradila većinu njih, tako da su sada na red došle i oči.

Kloi je nova na TikToku, gde ima tek oko 50.000 pratilaca, ali zato je njene snimke podizanja očiju pregledalo više od milion ljudi. Ona je objavila video na kome objašnjava kako je odletela u Tursku na intervenciju podizanja kapaka. Na snimku ona je u podlivima, modrih očiju, i sa zavojima, ali objašnjava i zbog čega je toliko želela tu intervenciju.

- Kada mi kažu da ne radim lisičje oči jer ću izgledati previše veštački, ali ne znaju da ja u stvari želim da izgledam veštački i plastično! - stoji u opisu snimka koji je pregledan 236.000 puta, a prenosi San.

Mnogi su joj čestitali na intervenciji, komentarišući da je najzad postigla svoj dugoočekivani cilj. Pojedini su se pitali koliko je to uopšte bezbedno za oči, ali Kloi je objasnila da je sve u redu budući da se operacija zatezanja radi na delu kože pored očiju, a ne i na samom oku. Brojna su bila pitanja i koji doktor joj je odradio intervenciju i gde konkretno u Turskoj, dok je ona svima strpljivo odgovarala da je u pitanju Istanbul.

Objavila je još jedan snimak na kom je naglasila da je pre tačno 4 nedelje uradila uperaciju "lisičijih očiju" u Turskoj. Na snimku se ona pojavljuje sa crnom kosom i vidno je da još nosi zavoje i da su joj podlivi ispod desnog oka uočljivi. Onda u trenutku sledi transformacija, pošto se očigledno oporavila, ona se prefarbala u vatrenocrvenu boju i zadovoljno pozira, a 1,2 miliona ljudi je pregledalo njen video.

Ipak, iako je više od 106.000 korisnika TikToka lajkovalo njen snimak i pohvalilo njen novi izgled, našao se veliki broj negativnih kometara.

- Zašto toliko lepa žena ima potrebu da radi gomilu plastičnih operacija? -

- Ova intervencija ti je vizuelno smanjila oči, a bile su ti toliko lepe - 

- Izgledaš dosta starije sada -

- Upropastila si se! -

- Samo si bacila pare! -

- Da li si svesna i znaš li uopšte ko je lekar koji te je operisao u Turskoj? Šta ćeš ukoliko se jave komplikacije? -

- Drago mi je da si dobro, pošto na onim početnim snimcima uopšte ne izgledaš ok -

- Ništa ti od toga nije trebalo, bolje da si uložila novac u psihoterapije! - 

- Ukoliko te te "lisičje oči" čine srećnom, to je jedino bitno, iako realno izgledaš starije - glase samo neke od reakcija.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)