Lice

ŽENA OGROMNOG SRCA: Ona je doktorka o čijim potezima priča cela Srbija! (VIDEO)

Lična tragedija i gubitak brata inspirisali su dr Ioannu Batsialou da se posveti humanitarnom radu, a sada prvi za Srećnu republiku otkriva čime se sve bavi.

07.01.2023 17:01

ŽENA OGROMNOG SRCA: Ona je doktorka o čijim potezima priča cela Srbija! (VIDEO)
Printscreen Youtube Srećna republika

Prof. dr Ioanna Batsialou (dr Joana Bacialu) doktor je nauka Medinskog fakulteta u Beogradu. Ona je medicinski direktor i vlasnik Specijalističke lekarske ordinacije IOANNA REGEN koja postoji od 2003. godine. Jedan je od najboljih i najpriznatijih stručnjaka na Balkanu i u Evropi u oblasti estetske medicine.

Malo je poznato da je dr Jana, kako je u Srbiji zovu, i veliki humanitarac. Lična tragedija i gubitak brata inspirisali su je da se posveti humanitarnom radu.

Prvi put za ona je za Srećnu republiku ispričala detalje svoje humanitarne misije, kako je osmislila akciju i pomoć za podizanje Crkve Svete Trojice na Vračaru ali i kako pomaže  deci bolesnoj od kancera i njihovim roditeljima u akcijama organitzacije NURDOR.

Humanitarna misija dr Jane obuhvata i školovanje dece sa posebnim potrebama u inostranstvu, a želja joj je da sopstvenim primerom inspiriše i druge ljude da doniraju i tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)