Lice

DA LI BISTE PREPOZNALI OVU ŽENU? Kada izađe među ljude svi zaneme! (VIDEO)

Njeni trikovi postali su viralni i svi se pitaju da li je moguće da je u pitanju ista žena i da pritom ne koristi nikakve filtere.

13.11.2022 14:01

DA LI BISTE PREPOZNALI OVU ŽENU? Kada izađe među ljude svi zaneme! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/chloewaterz

Mladalački i lep izgled, čak i u poznijim godinama, san je i cilj svake žene. Neretko se i u mladosti mnoge dame brže od svojih vršnjakinja suočavaju s prvim znacima starenja, te šminkom pokušavaju da prikriju ono što je priroda sledom okolnosti učinila. Iako su mnogi mišljenja da godine treba nositi dostojanstveno i da život jednostavno treba da ih ocrtava na našem licu, ukoliko se lepše osećamo sa tim da ih malo sakrijemo, zašto to ne učiniti? To važi pogotovo u slučajevima ako u te svrhe ne morate odlaziti na estetske korekcije i podvrgavati se raznim bolnim tretmanima.  

Kloi Voterc je Tiktokerka koja radi sjajne transformacije i nudi sitne trikove pomoću kojih se može izgledati mlađe. I dok mnogi ne veruju u to i misle kako su po sredi fillteri, ona zaista čini magiju i dovodi lice do savršestva. Za to joj ne treba višečasovno stajanje ispred ogledala i konturisanje lica, ona ga jednostavnim trikovima zateže, transformiše i dobija mladalački i sjajan izgled.

U svojim objavama Kloi tvrdi da uz pomoć providnih tračica koje su povezane gumicom podigne svoje jagodice ili bilo koji drugi deo lica koji je spušten i naboran, poput viličnog, i tako dobija "instant" zategnuto lice. Pomoću malo šminke, kao što je ajlajner na očima, Kloi sebi "skida" barem deset godina. Njeni pratioci su oduševljeni rezultatima i ne veuju da je reč o istoj osobi, navodeći kako na ulicama ljudi sigurno zaneme kada Kloi vide pre i posle transformacija, ne verujući da je po sredi jedna te ista žena. 

- Ovo nije ista osoba, to mora da su majka i ćerka -

- Nerealno -

- Ista je osoba, samo pogledajte zube -

- Ovo je ludo! -

- Ista je osoba, pogledajte druge snimke - pisali su Kloini pratioci.

I dok su neki mislili kako je u pitanju filter, pa njena ćerka, drugi su uveravali ostale pratioce da je po sredi zapravo ista osoba, te da je Kloi usavršila tehnike sređivanja i transformisanja do savršenstva.

Inače, interesantno je da je Kloi u jednoj od svojih objava navela i da je važno, ukoliko neko želi da izgleda mlađe, da se tako i oseća i o sebi govori kao o mladoj osobi. Takođe, ona naglašava važnost mladolikog oblačenja, slušanja moderne i aktuelne muzike, kao i trud da se uvek bude u trendu. 

@chloewaterz

Train makeup idk lol don’t watch it’s dumb ♬ Hey, Soul Sister - Train

Da bi razuverila svoje pratioce da je ziasta u pitanju ona, Kloi je ponela šminku dok je putovala vozom i nabrzinu se našminkala pokazavši da izgleda fenomenalno i deset godina mlađe nakon toga.

- Ok, sada verujem...u pitanju je ista osoba - zaključio je jedan muškarac.

Bonus video:

Komentari (0)