Kosa

KEJT MIDLTON je ovim trikom "skinula“ nekoliko godina! Nije koristila ni filere, ni botoks, iznenadićete se!

Drage dame, pre nego što posegnet za skupim kremama ili očajno potražite savet kozmetičara i drugih stručnjaka o tome kako da se podmladite, pročitajte šta otkriva čuveni frizer o tome kako pojedine VIP ličnosti stvaraju efekat "mladalačkog izgleda".

02.06.2022 12:00

KEJT MIDLTON je ovim trikom "skinula“ nekoliko godina! Nije koristila ni filere, ni botoks, iznenadićete se!
Tanjug/AP

Da li ste znale da vam za podmlađeni izgled nije potrebna poseta kozmetičaru, hirurgu niti su potrebne nekakve skupe kreme? Efekat "fejsliftinga" može u par koraka stvoriti vaša kosa, veovali ili ne. Poznati frizer Kris Ejplton tvrdi da možete zaboraviti i kreme i skupe tretmane, dovoljo je da imate dugu kosu. Ovaj frizer slavnih ističe da elegantnu frizuru koja smanjuje godine nosi vovotkinja Kejt Midlton i da ona umanjuje vaše godine.

Ova frizura ne zahteva ni fen niti četku, a ni odlazak kod frizera. Dovoljno je da je prirodno osušena i da pada niz leđa, tvrdi ovaj stručnjak.

 

 

Žene umeju da se "zarobe“ u nekakvim uštogljenim frizurama koje im samo dodaju godine, dok na primer vojvotkinja preferira ležernost te često stavi kosu iza uveta i tako deluje kao da je krenula na kafu ili u šetnju, iako se radi o velikim događajima. Kosa koja se sklanja iza uveta je upravo taj željeni efekat koji ističe u prvi plan vaše jagodice i samim tim „skida“ godine, da ne kažemo, bolji je od botoksa.

- Ukoliko više volite mladalački izgled, slobodno pokažite jagodice i čeljust-kaže ovaj frizer.

Prema njegovim rečima oni otvaraju lice prema gore, a frizura dodatno podmlađuje.

 

 

Mnogi Kejtini fanovi su nakon pojavljivanja jedne njene fotofrafije mislili da je radila keratinski tretman pa ona deluje tako ravno i opušteno. Budući da smo imali prilike da je češće viđamo sa valovitom kosom, mnogima se ovaj stil dopao više i istakli su da joj možda ova frizura stoji bolje od bilo koje druge.

 

 

Nije ni retkost da se ovakav stil frizure vidi na damama svakodnevno, ali retko koja zna ovu „caku“ koja se krije iza toga.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)