ZIMSKE TRENDI FRIZURE

VIP ZIMSKE FRIZURE : 6 stilova za koje su se odlučile poznate dame

U periodu kada se zbog niskih temperatura često nose šeširi ili kape, većina žena zapostavi svoju kosu i njeno stilizovanje. Mi vam predstavljamo frizure koje će ove hladne zime mamiti vrele poglede

16.11.2021 15:10

VIP ZIMSKE FRIZURE : 6 stilova za koje su se odlučile poznate dame
Instagram

Srećna vam predstavlja 6 nenadmašnih trendi frizura koje obeležiti sezonu pred nama:

1. Bujna kosa

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

 

Ove zime, družićete se sa lakom za kosu i češljem za tapiranje. Po mišljenu stručnjaka, duga i natapirana kosa a la 60-e se je povratila staru slavu. Volumen je u prvom planu, te se nemojte libiti da potrošite koju bocu laka za kosu kako bi vaša kosa prkosila gravitaciji.

2.Polupodignuta frizura

 

 

Kada želite da izgledate sređeno i ležerno u isto vreme ovo je idealno rešenje. Podignite gornju polovinu kose u rep ili neurednu punđu dok donji deo kose može slobodno da pada. Možete i ukovrdžati donji deo kose ili izdvojiti dva pramena i pustiti ih da padaju kako bi vam uokvirili lice.

3. Mnoštvo lokni

 

 

Ove zime, kosa će biti velika i upadljiva. Sitne lokne su povratile popularnost te će se nositi ove zime. Kako si ste postigli ovaj efekat, preporučuje se navijanje kose pred odlazak na spavanje i odmotavanje tek ujutru, kako bi lokne bile definisanije i duže trajale, savetuje elle.com.

4. Klasična duga kosa

 

 

Poput frizura viđenih na Kim Kardašijan, Šer ili Naomi Kembel, vaša kosa će biti izrazito duga, zaglađena, sa razdeljkom na sredini i pokojim kraćim pramenom koji služi da uokviri lice i istakne njegovu lepotu. Krajnji minimalizam sa maksimalnim učinkom.

5. Platinasto plavo

 

 

Ove zime zaboravite na tople, bakarne tonove. Nosiće se ledeno plava kosa, bez trunke zlatnog odsjaja. Zima će se useliti i u vašu kosu a ako se blajhate, inestirajte u dobar ljubičasti šampon kako biste izbegli povratak žutog ili narandžastog pigmenta.

6. Gusta kosa srednje dužine i duže šiške

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

 

Gusta, stepenasta frizura sa blagim talasima nosiće se ove zime. Kosa će biti do dužine ramena ili grudi a dame čija fizionomija lica to dozvoljava će moći da ponesu i nešto duže i gušće šiške.

Koja od ovih frizura vam se najviše sviđa? Recite nam u komentarima.

Komentari (0)