Kosa

OVE FRIZURE MUŠKARCI NE PODNOSE: Kod svojih partnerki nikako ne žele da ih vide!

Muškarci su glasali koje im se frizure ne sviđaju, a rezulteti će vas iznenaditi.

13.11.2021 15:57

OVE FRIZURE MUŠKARCI NE PODNOSE: Kod svojih partnerki nikako ne žele da ih vide!
pexels.com

Kosa je nešto što muškarce najčešće privlači na ženi, ipak ponekad ona može biti i faktor koji odbija. Muškarci su vrlo izbirljivi po pitanju ženskih frizura, te neke baš nikako ne podnose. Ove frizure najbolje je izbegavati kada se nalazite sa momkom koji vam se sviđa.

1. Undone-look frizura

Žene vole razbarušenu frizuru. Nije neophodno imati mnogo veština i ne oduzima previše vremena, a iz našeg ugla zaista ume da izgleda i jako seksi. Međutim, kod muškaraca ona ne prolazi baš najbolje. Iako ume da izgleda kao da smo tek izašle iz kreveta, čini se da momci ipak vole da izgledamo kao da smo se više potrudile zbog njih. 

2. Pixie-cut frizura 

Možda je problem u tome da se muškarci boje da im je žena s kratkom kosom konkurencija, pa je zato pixie-cut završio na samom kraju liste frizura koje se dopadaju pripadnicima jačeg pola. Većina muškaraca preferira dugu kosu kod žena. 

3. Half Bun

Radi se o već viđenoj frizuri polupodignute kose koja sada ima novo lice jer je podignuta na sam vrh glave. Mlađe žene vole ovu frizuru koju mogu da naprave za svega nekoliko sekundi. Međutim, muškarci misle drugačije.

- Izgleda poput pokušaja da napraviš nešto od kose, a nemaš pojma kako to ide- glasilo je objašnjenje ispitanika, kada su ga pitali koja frizura im se sviđa.

4. „Stroga“ pletenica 

Stroga i čvrsta pletenica stavlja crte lica u prvi plan. Usprkos tome nije dobro prošla u anketi. Muškarci je ne smatraju kreativnom, a ni lepom. Osim toga, žene s repom ocijenili su kao vrlo rezervisane i suzdržane. 

 

5. Punđa 

Kao i pletenica, ni punđa ne spada u omiljene frizure kod muškaraca. Punđa izgleda preozbiljno, objasnili su muškarci. Osim toga, boje se  da je dotaknu jer misle da će nešto da pokvare.

Komentari (0)