MUŠKARCI CELULIT ŽENE

MUŠKARCI O CELULITU: Kako on vidi tvoje nesavršenosti

Žene vode ljutu borbu protiv celulita i još težu bitku sa prihvatanjem svog tela onakvo kakvo jeste. Muškarci pak takve nesavršenosti vide kao deo šarma jedne žene

10.11.2021 22:32

MUŠKARCI O CELULITU: Kako on vidi tvoje nesavršenosti
pexels.com

U anketi u kojoj je 8 muškaraca zamoljeno da odgovori na 6 pitanja vezanih za spoljašnji izgled žena njihovi odgovori su bili poprilično slični. Međutim, ono što se drastično razlikuje je muško viđenje žene od slike koju ona sama o sebi ima.

Na prvo pitanje “Šta prvo primetiš kada prvi put vidiš golu ženu?”, većina njih je izdvojila grudi, celokupnu figuru, lice i kukove.

Kada su upitani “Šta ti se najviše sviđa na ženskoj koži?”, najveći broj njih je istakao mekoću, toplinu i miris.

Na pitanje “U nekoliko reči, šta misliš da je celulit?”, većina ga je definisala kao masno tkivo ispod kože i naglasila da je sasvim normalna pojava i kod ženskog i kod muškog pola, piše portal miss7.24sata.hr.

Odgovori na četvrto pitanje su ubedljivo najzanimljiviji. Ovo pitanje je glasilo “Jesi li ikada primetio celulit kod žena? Ako jesi, šta misliš o tome?” a ubedljiva većina muških ispitanika je rekla da samo povremeno primećuje celulit na damama a čak i kada da vide, ne obaziru se previše na njegovo postojanje niti on utiče na celokupan utisak koji imaju o dotičnoj ženi.

Peto pitanje, “Da moraš opisati celulit žene koju voliš (bez da to ona zna), kako bi ga opisao?”, je zapravo najbolje dočaralo šta muškarci misle o nesavršenostima na svojim voljenim damama a svi oni su rekli da takav oblik fizičkog nedostatka nikako ne može da umanji ljubav koju osećaju prema svojoj ženi, dok su neki čak i naglasili das u im takve “mane” seksipilne.

Poslednje pitanje je glasilo “Menja li celulit na ženi činjenicu koliko te ona privlači?”, polovina je odgovorila da to ne može da utiče na činjenicu koliko će im dama biti inicijalno atraktivna, dok je druga polovina odgovorila da celulit može da učini ženu manje privlačnom, ali i da je to pojava koja zahvata veći deo ženske populacije, te da sama privlačnost devojke zavisi od mnogih drugih faktora.

Utisak koji se stiče iz ovih odgovora je da žene svoje mane gledaju pod mikroskopom dok na tuđe svesno zažmure ne na jedno, već na oba oka. A poruka koju ova anketa nosi je da bi sve dame trebalo da nauče da prihvate svoje telo i cene sebe barem upola onoliko koliko ih njihovi muškarci vole i obožavaju njihove male savršene nesavršenosti.
 

Komentari (0)