Ispovesti

KAD SE RODITELJI VOLE DECA SU SREĆNA: Žena otkrila šta njen muž radi, pa čuva LJUBAV U PORODICI!

Roditelji nekada zbog svakodevnih problema zaborave da se vole, a evo zašto je to veliki problem!

26.10.2021 12:13

KAD SE RODITELJI VOLE DECA SU SREĆNA: Žena otkrila šta njen muž radi, pa čuva LJUBAV U PORODICI!
Pixabay.com

Na ispovestima se mogu naći korisni saveti kako da svoju vezu ili brak učinite boljim. Uz pomoć komentara drugih ljudi  možete shvatiti gde grešite i kako to da popravite. Jedna žena tako je napravila pravu revoluciju na sajtu Ispovesti.com, podsetivši ljude na tradicinalne vrednosti i pravu i iskenu ljubav.

Naime, ona je na ovoj mreži napisala:

- Volim svog muža zato što je veseo čovek. Pozitivan. U svemu nađe nešto lepo. Nikada nije došao kući neraspoložen ma kakav dan da je imao, dođe i raširi ruke, deca mu se zalete u zagrljaj i toliko se obraduje svemu - meni, deci, kući, večeri. Obasja nam svima život osmehom. Uvek me poljubi nekako iskreno od srca. Kad god mi se nešto ružno ili tužno desilo, do kraja dana sam se smejala kao da je bio najlepši dan ikada. Uz njega i ja sam naučila da život gledam nekim drugim, lepšim očima iako nisam uvek bila tako pozitivna ranije. Inspirisao me je dobrotom i nekom milinom da i ja volim sve oko sebe i da se radujem svemu. Srećna sam jer vidim da nam deca rastu srećna i u miru. On mene toliko voli i tako me nežno gleda da ja bukvalno osećam te vibracije i kad nije tu, i ne znam kud ću koliko bih ga samo grlila i ljubila i volela... i onda svu tu ljubav oboje prenosimo na decu. Tačna je izreka da "najbolja stvar koju otac može da učini za svoju decu je da voli njihovu majku".

Kada su roditelji u skladnom braku, deca odrastaju u sreći i izobilju čak i kada finansijski nemaju mnogo. Ljubav koju deca videte kod svojih roditelja omogućava im da sazreju u prave zrele ličnosti koje imaju zdrav odnos prema partnerstvu. Zato je bitno da, čak i kada imate problema u braku, se sećate zašto ste ušli u taj brak. Negde u daljini vašeg mozgda sakriveni su lepi trenuci kada ste bili iskreno srećni, pa nije loše da ih se naglas, sa svojim izabranikom, i podsetite i ispričate vašim mezimcima.

Komentari (0)